Đurić: Pozivni broj za Kosovo je u vlasništvu Srbije

Ostavite komentar


  1. sad da bi pokazali kako taj broj nista ne znaci, treba da se napravi medjunarodni pozivni i za Vosu 🙂 Zasto samo Kosovu?

  2. A ta geografska oblast se zove KiM,nije šija nego vrat.Ovaj je još u totalnoj hipnozi,ima li neko da ga probudi.

  3. Ha, ha, što bi rekao Duško Radović: ““““Koliko me naljuti poskupljenje, toliko me nasmeje objašnjenje!““““. Kompletna imovina Telekoma na Kosovu je predate tamošnjim vlastima, ali smo zato zadržali vlasništvo nad pozivnim brojem. Da li I pozivni broj ima zvezdicu u fusnoti?

  4. Znaci I dalje sve isto, kao da smo debili, bedna objasnjenja i prazne reci. Da li iko u toj garnituri ima I malo obraza ili su bas svi moralni propaliteti?

  5. Koliko je Srbija "vlasnik" telefonskog broja na Karibima toliko je "vlasnik" i onog u susednoj drzavi Kosovu. M.Djuric nije kriv jer dobija visoku platu za svoje rodoljublje i "ispran mu mozak". Problem je sto slicno "pranje" trazi i od stanovnika Srbije. Tri varosice na severu Kosova se ovde ne racunaju jer oni koji su mogli da nadju uhlebljenje su vec odavno u "majci" Srbiji. Tamo su ostale "izdajice" i sirotinja koja je slicna sirotinji u citavoj Srbiji kao i susednoj drzavi Kosovu i svim drzavama ex-Yu.

  6. Molio bih , ne Đurića i Editu , no Brisel da objavi postignuite dogovre iymeđu Prištine i Beogradu..Zahtevam to zato što ovi pregovarači daju različie izjave povodom potpisani dogovora.Pa kome da verujemo mi čitaoci koji želimo istinu o svemu pa i za potpisane dogvore i kako se oni sprovode jer i tu se mešusobno napadaju ..Mislim da je to moguće da Brisel to objavi jer ovako ne možemo ni jednoj ni drugoj strani verovati.

  7. Zapeli za broj a niko ne misli o imovini, pravno i broj je naš, ali nebitno, princip neotudjivosti naše imovine dekretom kvazi države Kosovo je zapečatio sve kasnije sporazume, sve što je naše biće naše.

  8. Vase ime molim? Vucic, Aleksandar Vucic.
    Zanimanje? – Profestionalni patriota.
    Gde radite? Vlada Srbije, Nemanjina 11.
    Sta imate da prijavite? – Pa imam ovaj novi pozivni br, ali to nije za carinu znate, to nije medjunarodni nego ovako vise nasa interna, regioanalna stvar.
    A nekretnine neke imate, za porez? – Pa imam jedno 5, 6, 7, ne znam tacno, svaki put se iznenadim kad mi kazu da je moje. To sve burazer uzima na kredit i onda nesto placa od neke nase dedovine u Bosni koju prodamo, ali ja nemam nista s tim. To u Bosni vredi brate da mozes ceo Menhetn da kupis i jos da dobijes Melaniju Tramp za kusur.

    Dobro onda da vas zovemo na ovaj +383 ako nam zatrebate? Ne bre, jesi lud, to je roming, zovi na ovaj drugi nas regioanalni broj, onaj +381.

  9. Đurić je lepo sročio objašnjenje uz izostavljanje jedne zanimljive činjenice, a to je da je Kosovo do sada izgubilo oko 200 miliona $ zbog nemanja svog međunarodnog pozivnog broja ! E sad više neće gubiti taj novac,a to je i cena da Telekom na Kosovu "ostane" srpski. Praktično,Srbija će plaćati Kosovu godišnje lepu sumu USD kako bi Telekom na KiM,preko ovog sporazuma, bio u "vlasništu" RS. Pozivni broj,naravno,postaje vlasništvo Prištine.

  10. Telekom ce legalno raditi na Kosovu, sacuvana je nasa imovina. Broj koji ce dobiti nije medjunarodni, moci ce telefonirati sa Srbijom kao u lokalu.

  11. Nista od SAO i ZSO, sada ““geografska oblast““ Djuricu. ako imas proljev, a vaistinu ga imas! odi u canifu! Nazovi Seselja da te slika preko Ifona!

  12. Да би се дошло до ових резултата требало је уложити огроман напор, мудрост и стрпљење. Овај споразум критикују само они који док су управљали институцијама Косова нису радили ништа друго сем пљачке, они који су набијали главу у песак не желећи да сагледају проблеме и бар покушају да их реше.

  13. Pa jel oni misle da su pored Vuka i Vucica, svi ostali ovce i ovcice??? Nema posebnog medjunarodnog broja i tacka. Sve ostalo je u suprotnosti sa Ustavom Srbije. Suditi po zakonu veleizdajnicima koji pokusaju dodeliti bilo koji drugi pozivni broj osim 381. Ostavke ili referendum. Zivela Srbija!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.