Đurić: Ustavni sud Srbije i Vlada osujetili pokušaj Ustavnog suda Kosova da uđe u Evropsku asocijaciju ustavnih sudova

Ostavite komentar


  1. A šta biva sa poštovanjem potpisanih Sporazuma???
    U jednom izričito i vrlo jasno stoji, da Srbija NEĆE sprečavati ili ometati da Kosovo bude član međunarodnih organizacija, institucija, saveza…

  2. Srbi imaju potpuno ISTA PRAVA, kao i svi ostali stanovnici Republike Kosova!
    LAŽETE kad tvrdite da to nije tako.
    Ali, vi bi hteli da Srbi budu mnogo jednakiji od ostalih…

  3. Kad Marko Đurić opeva nesrećnu situaciju za Srbe na Kosovu, svima je jasno dokle su doveli Srbiju. Svaki dan pobeda nad neprijateljem koji puzi pred nama. Važno je samo da završi sa pohvalama i divljenjem svom vođi.

  4. Косово је независна држава, хтели ми то или не.

  5. Toliko „uverljivo“lazes,da se i sam sebi divis koliko si uspesan u tome.Necu da ti ime upotrebljavam,ali znas kako si fino bio docekan na Kosovu,to te nije urazumelo koliko vidim.
    I posto ti trabunjas i lupetas da je Kosovo srpska pokrajina,izvoli onda pa dodji nam u posetu.Bilo bi ulicaru i vuckovo pseto prijatnije da se ponasate kao ljudi,i onda bi stvarno mogao mozda i da dodjes malo i kod komsija na jugu.

  6. Smešne male Pirove pobede za domaću publiku. Uskoro će i ta kula od karata da se sruši.

  7. Jel ima kraja?

    Sve je dosadno, tuzno al bogami i opasno.
    Zašto?
    Ko sam ja da nekome tamo odredjujem kako i skim ima da zivi.
    Svet je veiliki (još) i tu ima mesta za svakog od nas.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.