Đurić: Priština više od pet godina blokira formiranje ZSO

Ostavite komentar


  1. Ђурићу би било паметније да, уместо што даје глупе изјаве, провери да ли му је пасош исправан и да ли зна куда ће да бежи.

  2. Ok, jasni su mi Albanci. Ali mi Mogerini nije jasna. Ona je posrednik u dijalogu Beograda i Prištine, rok za formiranje ZSO je istekao 4. Avgusta. Iz kog razloga ona ćuti? Gde su svi sad? Šta bi se desilo da se Beograd ponaša kao Priština? Kako bi reagovali da mi provociramo, kao što Albanci to čine?

  3. Pomoc Amerike bi nam dobro dosla. Trebaju realno da sagledaju sliku o Kosovu i da pomognu nasem narodu koliko mogu.

  4. Amerika treba da reaguje na ponasanje Albanaca, proslo je pet godina od dogovora ZSO a oni i dalje ne planiraju da bilo sta urade po tom pitanju.

  5. Amerika ima svoju bazu na Kosovu i Metohiji i to je jedini njihov interes tamo, zato guraju albance da nas zamajavaju dok ne ispune svoj cilj a posle ce ih ostaviti nama na milost i nemilost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.