Đurić razgovarao sa šefom misije OEBS-a u Prištini o izborima

Ostavite komentar


  1. Kao interno raseljeno lice molim Vas da nam obezbedite prevoz da glasamo na nasim izbornim mestima.

    1. @Miodrag…*** Prevoz organizuju Šainović,gen. Lukić,gen.Pavković,gen.Lazarević…Sloba ne može,opravdano je odsutan!

    2. @Miodrag iz Vurune— I ko taj prevoz treba da plati?Građani Srbije koji nemaju veze sa izbornim mestima na Kosovu,niti su ikad tamo boravili,imali imovinu?! E,pa neće moći! Hoćete da glasate-snosite troškove! Građanima Srbije koji hoće da glasaju u Hrvatskoj,a NISU Srbi,država Srbija NE plaća troškove prevoza,a zašto bi vama bio refundiran taj isti?!

    3. @Miodrag…Da li želite prevoz autobusima,avionima,kamionima,taxi vozilima,helikopterima,brodovima,šinobusima,tramvajima,žičarama,rolerima,biciklima,trotinetima(električnim),arkanobusima,slobobusima,cap.draganobusima,šešeljobusima…etc.?

  2. Svakako da događaji poput ispisivanja grafita UČK na putokazima u okolini Štrpca stvaraju atmosferu straha u kojoj se građanima srpske nacionalnosti praktično uskraćuje pravo na slobodno izražavanje političke volje. Ali bez obzira na sve provokacije Srbi će izaći na izbore kako bi obezbedili sebi da nastave da žive na KiM.

    1. Sto ovaj sa slike ne podnese ostavku, posto samo napad smeha mogu ljudi da dobiju kad ga vide.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.