Đurić: Reciprocitet Kurtija je eufemizam za odbacivanje dijaloga

Ostavite komentar


  1. “ … Kako je ocenio, Kurti „lažima uskraćuje pravo“ Srbima na formiranje Zajednice srpskih opština. …“
    Markic, Kurti ne laze nikoga, nista.
    On samo nema nameru da sprovede tvoj i vucicev potpisani ‘ZSO’, bas kao ni oni pre njega!
    Lazovi ste ovde Ti i Vucic. Vi ste nas sve slagali da ste ‘pobedili’ Briselskim Sporazumom i ‘ZSO’-m jos 2016 te!

  2. Nije moronu nakardni vec normalan pristup temi. Ako su Vam drage njihove pare onda moraju da su Vam prihvatljiva i njihova obiljezja. Najveci fazon je da nakon svog zla kojeg ste napravili opet drugi moraju vama da se pravdaju. I tog covjeka ste bez veze drzali u tamnici 2 godine i on opet s vama razgovara. Mozda su u pravu Hrvati kada zauzmu stav „M’rs stoko“! Izgleda da vi samo takav jezik razumijete pa iste zbog toga i postujete.

  3. Nasuprot nasim politicarima,gospodin Kurti nam se predstavio na N1 televiziji kao objektivan politicar,bez inata,blacenja ljudi,daleko od svake mrznje i na sva pitanja u intervjuu odgovarao mirno,razumno,bez upadanja u rec sagovorniku,bez digresija.Videli smo kako se moze razgovarati,kao covek sa covekom.

  4. kakav dijalog sa vama niko nema zivaca 10 godina da e zamara sa vama i tu je kraj zapamti nista od dijaloga

  5. Reciprocitet, na Nemackom Reciprocitat prema latinskom reciprocitas: 1. uzajamnost, obostranost. 2. pravno nacelo medjunarodnog prava prema kome jedna drzava daje drugoj drzavi, odnosno njenim gradjanima, izvesna prava i povlastice, s tim da i druga drzava ucini to isto za drzavui i drzavljane cija dobijana prava i povlastice uziva. 3. matematika – odnos izmedju dva reciprocna broja ciji je kolicnik broj 1.
    Reciprocan prema latinskom reciprocus- 1. odnos dveju strana po nacelu uzvracanja jednakom merom. 2. odgovarajuci odnos izmedju dve strane. 3. matematika – reciprocna vrednost broja koja se dobija kada se 1 podeli s tim brojem, 4.gramatika – reciprocni glagol uzajamno povratni glagol kojim se kazuje radnja koju dva ili vise subjekta uzajamno vrse na drugome.

  6. Kazesh privremenih institucija.onda tu je tacka.znaci u preshevackoj dolini topolu moravu sangjak devledek banat timok po vama tamo su privremene.poshto mi njih u beograd ne priznajemo.
    Znaci Dogodine u Nish

  7. Kurtiju je jedini cilj proterivanja Srba sa KiM on je sa takvom politikom i nastupio na prethodnim izborima,ali Srbi su slozni tako da njegovi ciljevi nece biti ostvareni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.