Đurić: Samo Srpska lista u interesu Srba

Ostavite komentar


  1. Imao sam jednog prijatelja koji je mudro ćutao dok ja pričam a onda, kada ja odem, ponavljao to isto ali kao svoje misli i ideje… E moj Đuriću, kada sam ja ovako nešto govorio ti nisi bio ni "P" od političara a kamo li direktor kancelarije za KiM. Nego bolje ikad““ nego nikad““ i sada lepo pročitaj moje komentare na istu temu i veruj mi neće mi biti krivo što ćeš ih sprovesti kao svoje. Dakle Srpska lista sa svih 123 kandidata i sa kandidatom za predsednikom vlade Oliverom Ivanovićem na čelu liste. Ne zaboravimo da su Ivanovića poslali u zatvor baš zato što je hteo da Srbi idu u više kolona (kao Šešelja nekada u Hag) ali posle razgovora sa Vučićem sada je i on za JSL a Haradinaj će pući ko zvečka kao i Šešelj kod nas jer verujem da je i kosovskim Albancima stalo do mira, vizne liberalizacije i priliva investicija.

  2. ZSO postoji i postojaće iako nema potvrdu na papiru, svidelo se to njima ili ne.

  3. Srbi na KiM treba da se ujedine i ocuvaju slogu,tako ce lakse da opstanu tamo.

  4. Iskreno se nadam da ce Haradinaj propasti u svojoj politickoj karijeri jer je to zločinac koji treba da je u zatvoru a ne na slobodi, a Srbi samo ako se ujedine imace sanse za napredak.

  5. Ne daj Boze da se Srbi sloze!Ujedinjeni oko Srpske liste je jedino pravo resenje za Srbe na KiM.

  6. Dragi Srbi na Kosovu, znam da vam je teško, ali ne dozvolite da vas Albanci potkupljuju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.