Đurić: Srbija pokazala da vodi izbalansiranu nacionalnu politiku

Ostavite komentar


  1. Vodili smo 5:0, a sada dodatbo pobedjujemo…..tako što je Kosovo potpuno nezavisno, a Srba sve manje

  2. Toliko smo ‘pobeda’ izvojevali, za vreme ove naprdne vlasti, da uskoro moramo da se raspadnemo po šavovima, jer više nemamo gde da ih lagerujemo. Uh, sramota me ko me u skupštini i svetu predstavlja, jezivo šta smo dozvolili.

  3. ..sledece generacije i generacije srpskih politivara nece moci popraviti ovolike politicke stete po Srbiju sto je ucinila vlast sns kamarile sto bruka narod Srbije..

  4. Nešto mi poznata priča, kao 10:0 na Kosmetu, gde sada srbi postadoše statistička greška. Pa, i posle ove pobede posledice slede u prevodu nadrljali smo!

  5. Mali, agilni, sposobni, naočiti, elokventni, vispreni, energični, nepokolebljivi, stameni, dosledni, neporočni . . . Koala . . .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.