Đurić: Srbija za dijalog, Albanci ne žele kompromis

Ostavite komentar


  1. Albanski fundametalisti i teroristi nista drugo i ne znaju sem prljackanja i razaranja. Kako sa tim ljudima da se pregovara.

  2. Jedini način za prosperitet regiona je da racionalnom mirnom politikom nastavimo dijalog, a za to je potrebno da i prištinski političari počnu da se odgovorno ponašaju i ukinu takse.

    1. Znaći li to,jadni bote,da sa mirnom politikom treba da nastavimo i kada već zvanično formirana šiptarska vojska na srpskoj zemlji krene za Vranje,Leskovac,Niš,Prokuplne i Kruševac,sa tendencijom daljeg nadiranja kroz Srbiju!? Pretpostavljam da ste vi,dični mirotvorci,za takvu svečanu priliku,u interesu mira, već pripremili Odbor za doček sa cvećem!

  3. Prištinski političari svojim destruktivnim merama štete sami sebi, važnije im je da se dodvore glasačima nego da se urazume i nastave dijalog.

  4. Srbija ce nastaviti da se bori za nas narod na KiM, istovremeno tezeci da odrzi mir i stabilnost i pronadje kompromisno resenje, koje bi bilo odrzivo.

  5. Albanci su dokazali da ne zele saradnju sa Srbijom ma koliko polemisali o tome!

  6. Nazadne ideje Pristine prolazeu medjunarodnim okvirima iskljucivo uz podrsku Amerike.

  7. Nadam se da ce i EU shvatiti koliko je velika pretnja po celi region ideja o stvaranju velike Albanije.

  8. Srbija ima podrsku dve svetske velesile po pitanju Kosmeta. Nadam se da ce do resenja ipak doci i da cemo nastaviti da se razvijamo u bitnim sferama.

  9. Vucic se zalaze za mir i kompromis! Albanci to moraju da shvate,moraju da povuku takse,silom se nista ne dobija,i naravno ucenama.

  10. Srbija je uvek bila za mirno resavanje problema, medjutim to nije cilj i Albancima, oni samo zele nerede. Nadam se da ce i EU uvideti pravo lice Albanaca i pretnju po citav region njihove ideje o stvaranju Velike Albanije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.