Đurić: Sutra nastavak dijaloga

Ostavite komentar


  1. za delegaciju iz beograda uvesti obavezan alko test pre i po zavrsetku razgovora a pre toga i psiho misljenje neurop[sihijatra a i obavezan nazor policajaca zbog mogucnosti primanja mita jer znamo kako albanci podmicuju

  2. @dobrica

    Pogresnim imenom si se oslovio, da si dobrica ne bi tako pisao o nekome ko se iz najboljih namera bori da odbrani interese Srba na Kosmetu i sacuva teritorijalnu celovitost Srbije.

  3. Posle uspesnih pregovora sa Pristinom u vezi telekomunikacija, G-dine Djuricu, zelim vam da nas po povratku iz Brisela obradujete vescu da ce konacno poceti da se primenjuje dogovor o osnivanju ZSO na Kosovu.Taj dogovor je bas odavno postignut i krajnje je vreme da se krene sa njegovom primenom.

  4. Pa, da, prvo poluvreme si "dobio" sa 5:0, a sad ćeš ih dokusuriti. I šta tebe uopšte kvalifikuje da budeš pregovarač ? Interni SNS dogovor ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.