Đurić: Sutra u Briselu prva tačka ZSO

Ostavite komentar


    1. …i Sluzbe , koje ce mu dojavljivati o zamkama , izmedju redova do tacke 10…Ala ce se nacitati…!! Ko li Srbiji uvali ovog coveka- fasciklu…??

  1. Mislim da je EU ( a posebno Nemacka ) nesposobna da vodi ovaj dijalog iz prostog razloga sto ne poznaje istoriju Srbije i sto imaju ogromnu mrznju prema Srbiji radi proslih izgubljenih ratova.

  2. Sta je bitno , po meni, hocemo li podelu lazne drzave ili ne . Ako necemo sto se tice ZSO neko nekada moze u nekom dogadjanju da napravi bas na njima podelu , jednom zauvek .
    Na sta se jos treba obratiti paznja ?.
    Na neko mozda buduce saveznistvo lazne drzave sa nekom drugom drzavom , jer postoje i oni za koje ta drzava nije lazna odnosno koju su priznali, pa da bas ti takvi ukoliko bi se zapoceo neki rat ili bilo sta slicno ne uzmu za svog saveznika laznu drzavu ,jer su je i smai priznali a nakon toga, tog bekog rata ili neceg slicnog , taj cin saveznistva bi mogao opet celoj laznoj drzavi da donese velike benefite , gde bi smo s emozda mogli oprostiti od nje .
    Mi izginusmo u Prvoms svetskom ratu ali nismo imali sastus saveznika te ne dobosmo skoro nista a saveznici dobise svasta Tako da ta saveznista treba prouciti ..
    Znate li da postoji terija , danas, da smo mi krivi i da smo mi zeleli Prvi svetski rat , dokle ide taj bezobrazluk !.

  3. o tome uopste nece biti ni govora, bas kao i sve ove godine do sada. Inace, nije to nikakav „dijalog“, nego pregovor. I nije „Beograda i Pristine“, nego Srbije i Kosova. Pregovaraju vlada Srbije i vlada Kosova, a ne lokalni organi gradsje samouprave

  4. kao i do sada, nastavljamo sa podrskom nezavisnosti Kosova. I niko ni sada nece ni pomenuti neku tamo „ZSO“, niti bilo ko zna da to postoji, ni sta znaci, niti bilo koga briga….ni nas

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.