Đurić: Tači pravi foto-sešn na groblju Srbima

Ostavite komentar


  1. Kao da politicari rade nesto drugo?Nemojte me ubedjivati da postoje politicari koji iz pijeteta i zalosti idu na neciji grob a slucajno ih prati horda fotoreportera?!
    Ta gospodja i vi koji ste njeni mentori pokazali ste da niste hriscani(ne prastate)a ni vaspitani,pristojni ljudi.Mogla je da saceka dan-dva i ukloni cvece bez kamera,kad bih to razumela.Ovako,stalno instrumentalizujemo male ljude koji moraju naci nacin da zive i opstanu tamo gde im je dom.Zivot i opstanak ,pored sile koju treba izbegavati ,ukljucuje minimum tolerancije i razumevanja.Ako je pustila vas da polozite cvece,morala je i vlast iz Pristine.

  2. Đuriću kao da je žao što Thaçi ne ruši srpske spomenike, kad je već tu?!

  3. Eh, koliko li je iskrena Vuciceva ruka pomirenja?To pokazuje aktivnost naprednjaka na podizanju spomenika Milosevicu. 5:0 za nas.U glupostima.

  4. Jeste, g. Djuricu, svaki zlocin ima ime i prezime, a u slucaju bivse Jugoslavije, narocito Kosova, zove se Slobodan Milosevic, ali ne samo on, nego i oni koji danas traze njegovu rehabilitaciju i podizanje spomenika. Vi trazite kajanje od strane zrtve, a sami, kao pravi zlocinci, ne pokazujete nikakvo kajanje. Tvoji istupi me podsjecaju na onu basnu "Vuk i Jagnje".

  5. A sta ste vi napravili na Kosovu, osim sto ste okacili 100-tinak zastava na usputne bandere (pocepale su se pa je vreme da ih zamenite) i jedan bilbord kojim pozdravljate premijera na "srpskom Kosovu"
    Sever Kosova izgleda kao pustara u Angoli u odnosu na jug.
    Bavite se spinovanjem i sibicarenjem , sve samo radi svojih i stranackih interesa.Vase beskrajne lazi su jedina istinita prica

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.