Đurić: Tadić da razmisli ko je imao poraze, a ko uspehe

Ostavite komentar


  1. Ako se ‘patriotizam’ meri pendrecenjem po tintari u sred’ Pristine, i letecim kamenjem u Srebrenici, … onda ste ti i Vucic najvece patriote na Svetu! Kada ovih dana prodate Kosovo Siptarima, SPC ce vas sigurno proglasiti za Svetitelje …

  2. Vidite ovo na slici.E,to vam je braco Srbi,prototip jednog primitivca koji je,sem nakaradnog fizickog izgleda( oci i pogled kao krava ) i abnormalno glup i nepristojan.Vucic vam tu dodje kao vidljiviji segment u ovakvoj gomili taloga.

    1. Bravo za komentar. Uz Vulina ovaj je po izgledu monstrum.O Vucicu necemo sad,taj je van konkurencije.

  3. Како неки људи немају срама и стида,па тако се сада Тадић нашао да паметује о разграничењу Косова,а поменути малопре је био Председник Србије 8 година и ништа није добро урадио за нашу државу и наш народ на КиМ-и,него је са својим пајтосима Ђиласом,Јеремићем и осталима оберучке признао независност Косова,зато треба да се покрије ушима и да не проговара.

    1. A vec sam se zapitao gde nestade Marko. Zorka je uvek tu, izmedju dva obilaska svojih gradjevina-rusevina. Sada jos samo da Vulini prokomentarisu Klunijeve izjave i ceo obor je svoje rekao. Jer je Slina izgleda na odmoru. Ok, Kluni nije nista uradio za srpski narod na KiM. Kralj ce to da resi, poklonice njihovu dedovinu Albancima i eto pomoci i resenja za srpski narod. Kralju, nemoj nam vise pomagati, molimo te!

    2. Vidi ovog botinu. Najeo se sendvica ludih krava pa ne zna sta pise. Slobin minitsar informisanja Vucic je potpisao kumanovski sporazum i povukao vojsku sa KIM a briselskim sporazumom ukinuo institucije srbije na KIM. Sad ce i da prizna Kosovo. On ce kad padne sa vlasti da pobegne u Albaniji ili na Kosovo a gde cete vi nesrecnici da se sakrijete.

  4. Tadića ocenjuje Mihailovićka, američki agent, član trilaterale u Srbiji, i mali Marko čiji je slavni predak Pašić celu zemlju zavio u crno svojim politikanstvom i ličnim interesom. Osvestite se ljudi. Vlada sastavljena od neukih i nepismenih, od šofera i keramičara, pa sve do stranih agenata na čelu sa AV koji svaki dan krši Ustav. Strašno

  5. Vidite ovo na slici.E,to vam je braco Srbi,prototip jednog primitivca koji je,sem nakaradnog fizickog izgleda( oci i pogled kao krava ) i abnormalno glup i nepristojan.Vucic vam tu dodje kao vidljiviji segment u ovakvoj gomili taloga.

  6. Koliko se ja sećam Tadić je bio predsednik kada je KiM proglasila nezavisnost, kada su paljene strane ambasade i kada je država tražila mišljenje Međunarodnog suda pravde a unapred rekla da će prihvatiti svaku odluku…

    1. Kratko ti doseže sečanje. Sečaš li se svih zasluha tvog ljubljenog Vučića 90-tih godina u uništavanju Srbije. Ja se dobro sečam. Umesto da posle završenog fakulteta osetim život, sećam se samo ratova. Kruna je bila 1999. kada su nas bombardovali. Šteta što se toga ne sećaš, drugačije bi sada mislio.

  7. Tadić nije bio jedan od onih, ponosnih predsedbika Srbije, možete da pretpostavite koliko mu je stalo do Kosova.

  8. Čestitamo treću godišnjicu veličanstvene pobede od 5:0 koju je Srbija izvojevala nad Kosovom 25.08.2015.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.