Đurić: Tadić i Jeremić hteli fotelje

Ostavite komentar


  1. I sad trpimo posledice njihovog nepromišljenog činjenja i nečinjenja. Sad se spašava šta se spasti može.

  2. I Tadicu i Jeremicu i DS-u su puna usta KiM, ali samo pred izbore! Sta su to oni konkretno uradili za Srbe, kad su otisli da saslusaju njihove probleme? To njih ne zanima, skrivaju probleme pod tepih, a sebe obezbedjuju. Nemaju prava glasa kad je KiM u pitanju!

  3. Žalosno je o što radite jadnim ljudima koji su ostali da žive a vi ih zamajavate i koristite iz najnižih ljudskih pobuda. Nesposoban si za bilo koji posao pa te poslali tamo da služiš kriminalce

  4. Nema Srbija te srece da vladaju istinski intelktualci kojima se usta zatvaraju populistickom kvazi intelektualnoscu. Ali nicija nije gorela do zore dok nada ne umire.

  5. Pa ‘ajde „gospodo“ iz SNS turbo-radikalskog „bataljona“,’apsite za „veleizdaju srpskih naci-interesa“ ??? Zasto ne preduzimate nista glede tih persona koje optuzujete ?? Zasto nema akcije ?? Pa jasno je k’o dan da opet „prodajete maglu“ o sopstvenoj brizi a tudjoj nebrizi bez ikakvog pravnog osnova !! Tako optuziti (i oklevetati nekog) a bez posledica po bilo koga,je cist spin i propaganda „ala gebels“ !!

  6. Djuric nikako da shvati da je nezavisnost Kosova rezultat Milosevicevog zlocina.Da nije bilo zlocina i ukidanje autonomije Albancima,ne bi bilo ni nezavisnosti.I ko je za to odgovoran?Tadic?Jeremic?Razdvojte UZROKE od POSLEDICA, a ne sve da koristite u dnevno politicke svrhe.

  7. Ovom Đuriću priliči da čuva kontejnere u Novom Sadu.Teško Srbima na Kosmetu!

  8. Radi svoj posao,ako ga uopšte imaš,pusti nama da glasamo bez tebe
    ovog puta protiv tebe,vrati penzije ako si toliko moćan.

  9. Tadic i Jeremic su i nacinili najvecu stetu.Pa tada su obojica bili na vaznim drzavnickim funkcijama kada je Kosovo proglasilo nezavisnost.

  10. Jeremić je zaslužio mesto u istoriji kao arhitekta najvećeg poraza srpske diplomatije ikada, kada je podrška Generalne skupštine UN oko toga da se pregovori o KiM vode tamo, žrtvovana zbog njegove fotelje u UN i podrške Tadiću na izborima, nakon kojih je zemlja još više zadužena, rasprodata i razorena.Janković i Đilas nemaju šanse na izborima.

  11. Ko si ti đuriću ? Osam godina si „studirao“ neko tamo pravo, na privatnom “ fakultetu“ koji je toma-diploma završio preko vikenda!!! Ala si faca, hahahahahaha !!!!

  12. JELENA GUSKOVA, RUSKA ISTORIČARKA: “ VUČIĆ JE POTPISAO, ONO ŠTO NI TADIĆ NIJE HTEO“. „KOSOVO I METOHIJA SU TEK POČETAK“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.