Đurić: U Prištini danas ružan i ciničan bal vampira

Ostavite komentar


    1. @Maja*** Samo nam ne reče šta je bio povod za intervenciju NATO-a.Da nije,slučajno,ono Slobino: „Ničim izazvano…“?! Priča za laku noć: Probudio se Bili Klinton jednog jutra,bilo mu dosadno,pa odlučio da nekog bombarduje.Zavrteo globus,a prstić mu,eh,pade na SRJ.Kraj.

      1. Bas si u pravu, niko ne pita za Albanski egzodus pre toga, ubijanje preko 14.000 Albanski civila (sto je UNHRC potvrdilo) Silovane su preko 20.000 Albanke, unistili su sve sto je bilo Albansko, a sada krive NATO’.

  1. Umesto tog kontraproduktivnog i primitivnog „bal vampira“ mogao si reći „bal zločinaca“, politikantu.
    Da te čitav svet razume.

  2. Ceo svet vidi stvorenog monstruma i tvorce protivprirodnog bluda.Naravno opste poznati poriv licna materijalna kosrist predstavnika Amerike.Tramp treba da pokrene postupak sada.

  3. Bar vampira ljudi moj ubiliste 7000 hiljada civilla i oni su zlločinci

  4. Proslava u Pristini je zakasnelo punoletstvo stvorenog monstruma. Ali i dokaz pred celim svetom koroprativni interesi , a ne nekakva milosrdna akcija.

  5. O mrmote jadni da li ti sebe čuješ i vidiš?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.