Đurić u Zubinom Potoku: Nećemo prestati sa podrškom narodu da opstane na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Ne boj se Djuriću, opstaće Srbi na Kosovu. Albancima nije u interesu da ne opstanu. Nekada su i Srbi i Albanci bili dobre komšije, samo ih je politika zavadjala. Zato ne palite više vatru ti i gazda. Vreme je za pomirenje, i zbog toga izbacite iz vokabulara tu ratnu radikalsku retoriku. Celoj normalnoj Srbiji je muka od nje, ionako se teško živi. Sve neke drame i tenzije. Batalite više. Nismo ni mi Srbi cvećke. P.S. Nadam se da će mi „Danas“ objaviti ovaj komentar.

    1. Verujem da bi se secam bas kao tvoj Nik, Kruso, kada bi samo jedan dan proveo u mojoj Peci gde od preko 16.800 Srba, pre tacno dvadeset godina a sada cas posle duzeg trazenja naci samo dvoje-troje. U Djakovici ni jednog u Prizrenu pet-sest Srpkinja, u Urosevcu, Kacaniku, Lipljanju, Podujevu ni jednoga. Proterani su velikom „Ljubavlju“ Albanaca koji su uvek bili fasisti i kolaboracionisti svih okupatora od Otomana, do Musolinija i Hitlera.

      1. @Miodrag…Da li su to oni Albanci,proterivani put Albanije i Makedonije(procena od 800 000-1 000 000),uništavana im imovina,usput ubijani i oduzimani im lični dokumenti i nad njima vršeni i ostali ratni zločini od strane vojske SRJ,dobrovoljaca iz Srbije i srpske žandarmerije? I ko je sada fašista?! A za razlog nestanka srpske populacije sa Kosova treba da se obratite pokojnom paru Milošević-Marković ili još bolje sadašnjem predsedniku koji je zajedno sa jednim osuđenim ratnim zločincem,čiji je bio najodaniji učenik,imao izuzetnu ulogu u dešavanjima na prostoru bivše SFRJ pa i na Kosovu!Ništa se ne dešava „slučajno“,a o odnosu srpskih vlasti prema Albancima,srpsko-crnogorske vojske,možete da se obavestite i iz izveštaja Dimitrija Tucovića i Koste Nenadovića,o događajima za vreme Balkanskih ratova 1912.-1913.,samo što se to ne uči u srpskim školama!

    1. @aleksandar*** To ti je isto kao ono:“Zakleo se bumbar u cvet i u med…“

    1. @Za koliko će stepeni biti okrenuta prema „svom“ narodu a koliko prema „tuđem“ i koliko će brinuti o svima,u %?

  2. Onda glodaru neblejis po kabinetima ,nego delis sudbinu svoga naroda i ,DALI JE MOGUCE DA MALO CIRKUSA DOK HAPSE DURICA KANDUHAPSISE ,GAVRILA PRINCIPA ,JOS JOS JOS DURID TI JE TO CIM GA VID3ESE OMA SU SHVATILI DA SU UGROZILI LGPI POPULA,VELIKE ALBANIJE..UZ PODRSKU PREMIJERKE VELIKE SRBIJE ,BOGOVICE SICI ,SVETZ DUGINIH BOJA BICE TU

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.