Đurić: Unmik neprijatan svedok

Ostavite komentar


  1. Ako SB UN ima nameru da lagano demontira i potom sasvim ukine postojanje UNMIKA na Kosovu i Metohiji, pitam se zasto, analogno tome takodje ne demontiraju i americku vojnu bazu Bondstil, i potom je takodje ukinu ? Ne vidim niceg subverzivnog u ovom pitanju, pa vas molim da ga objavite.

  2. Zato sto je Unmik po njima zavrsio zasta je bio instaliran a vojna baza Bondstil tek treba da obavlja ono zasta je instalirana.
    Nas mili ce to lijepo shvatiti do kraja godine ako se Tramp umilostivi da ga primi na 5-6 minuta.

  3. Gdine Nikolicu, mesate babe i zabe. UNMIK je misija Ujedinjenih nacija, a Bonstil americka baza! To znaci da Bonstil mogu da ukinu samo Amerikanci, ili VLADA Pristine (koju je nasa vlast ne samo PRIZNALA, vec i sa njima saradjuje). "Pošto je jednostrano proglašena nezavisnost KiM nelegalna, onda je potrebno ukloniti neprijatne svedoke". mozda bi nam gdin Djuric objasnio kako to teritorija ima Vladu, granice, Skupstinu i sve atribute drzave, a NIJE drzava? I cemu su to "neprijatnom" svedocili ovi iz UNMIKa?

  4. Naravno da je neprijatan svedok i višak koji smeta u ispunjenju planova Zapadanih sila.

  5. Zele da uklanjanjem UNMIK-a uklone sve tragove zlocina pocinjenih na teritoriji Kosova.

  6. Najveći cinik i licemer u ovoj kosovskoj priči je upravo ovaj gospodin 5:0,M.Đurić, koji uporno ubeđuje Srbe na Kosovu kako će ojačati strukture vlasti države Srbije na KiM,a vrlo dobro zna da po Briselskom sporazumu one moraju da se ukinu ili da se integrišu u ustavno pravni sistem Kosova. I sad treba verovati pričama jednog prevaranta,obmanjivača,koji je u stanju da slaže u momentu i da ne trepne.Ako mu je savest čista onda verovatno ima neku dijagnozu !

  7. Srbija ne sme i neće dozvoliti ukidanje UNMIK-a jer, iako i on ima velikih propusta u svom radu, ne dozvoljava Albancima da se ponašaju prema Srbima onako kako bi želeli a to je sigurno etničko čišćenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.