Đurić: Važno da Srbi izađu na izbore jedinstveno i da se proširi uticaj Srpske liste

Ostavite komentar


  1. Vidi maratonac sto si (doduse kao i mnogi tvoji) diplomirao na livadi. Tvoja Srpska lista zajedno sa koalicijom (citaj Haradinaj) u vlasti na Kosovu nije uradila nista, sa tendencijom da huskani od tebe i Psiha urade jos gore. Sta tebi smeta da pobede ljudi koji su i stanju da srbima na Kosovu olaksaju zivot. Vi sposobni niste, mozda drugi jesu. Ako ti je interes Srba prioritet, podrzi i nekog drugog, ako je interes Radoicic, Psiho i smutljivci, drzi se te price.

    1. Ocigledno se Danas stavio u sluzbu Rade Komsic koalicije pa mi nije objavio komentar. Molim Vas objavite mi makar ovaj gde molim Djurica i Kancelariju za KiM da nama interno raseljenim licima omoguce prevoz da glasamo u mesta odakle smo prognani.

      1. Pa ti si ocigledno deo njihovog ‘Kompromisnog Resenja’, ali se, ili nisi pomirio sa tim, ili imas problem da to shvatis?

  2. Ko je bre ovaj da odredjuje za koga ce gradjani da glasaju?(jedino ga slusaju sro raapolaze novcem namenjenom njima-jad i beda). Klevn koji pojma nema o izborima, demokritiji i pluralizmu, kao i njwgov sef. Kako moze drzavni funkcioner,da se mesa u izbore na kojoma ne ucestvuje, on omina mora da sacekaj kraj trke pa onda da prica….ilima koje to inteesuje sta on ima da kaze.

    1. Ako vec ne znas (cim pitas) Duric je direktor (ministar) za KiM. Osim toga Srpska Lista je Lista onih partija koje sacinjavaju i koaliciju SNS odnosno vladajucu koaliciju u Srbiji.
      Pluralizam i demokratija je za sredjene drzave koji nemaju taj problem da im je 15% teritorije okupirano, proterano preko 200.000 Srba. Na okupiranoj teritoriji Srbi zive u getima izlozeni aparhejdu i segregaciji. Ni UQKbalisti ne kontrolisu petnaest posto svoje lazne drzave i nemaju vlast u deset od dvadestak opstina na okupiranom KiM. Razarajmo tkivo paradrzave ucescem na njihovim izborima i razjedinjene, sujetne i korumpirane albanske partije pobedimo srpskim jedinstvom.
      Ucimo se od Albanaca koji su ujedinjeni oko Rugove u jedinstvenom LDK postigli ovo sto samo slepi kod ociju ne mogu ili nece da vide. Svoje poslanike birajmo sami a ne da nam ih biraju Albanci.
      P. S.
      Pitanje za kosovsku izbornu komisiju, sa koliko potpisa „Kosovara“ moze da se prijavi na kosovske parlamentarne izbore jer koalicija Rade Komsic nema gradjana KiM R. Kosova da obezbede predsednika stanara solitera u pristinskoj Dardaniji a kamo li mesnoj zajednici ili na lokalnim i parlamentarnim izborima. Ako njihova stranka i koalicija stvarno ima dovoljan broj potpisa onda je to dokaz da su stvarno Komsici odnosno da su ih podrzali Albanci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.