Đurić: Vuk Jeremić odgovoran za štetne sporazume s Prištinom

Ostavite komentar


  1. A sto ovaj moralni atom vice Vuk? Smorio si selo.
    U sta se to upleo nanovo?

  2. Ovaj Đurić koristi metod „drž’te lopova“. Svi znaju da je Merkelova otišla besna iz Beograda jer Tadić nije hteo da uradi ono što ste vi uradili Briselskim sporazumom.

    1. Nije da nisu, jer inače ne bi svaki put, sve ubedljivije dobijali na izborima.

  3. Kakve sramotne izjave jedne besramne osobe.
    Rat su izgubili pok Milosevic, Seselj, Dacic, Vucic i ekipa iz SPS i SRS /SNS/.
    Sad su krivi Djilas i drugi.

  4. Joj šmekera što nije mogao da završi Beogradski pravni pa još pobedio sa 5-0.Strašno bre ne umeš ni ljudski da trčiš.

  5. Kaze da vecine sudije su cinile od drzave sto su priznale Kosovo, nemoj tako da lazes, dali znas da glavni sudije je bio od Brazila, i Brazil nije priznao Kosovo.

  6. kako nije. pa ti i tvoj predsednik ste ukinuli sve institucije srba na severu kosova. A o briselskom sporazumu da ne pričamo, takvu sramotu Srbija nije nikad doživela. A sad ja kao Vojvođanin očekujem sve to da se omogući i nama u Vojvodini.

  7. Samo kazem „briselski sporazum“ on je vas i nije narod glup da sad slusa vasa opravdanja.Sve ste mogli u Skupstini ponistiti,a uz svs predali ste i Sever,Gazivode itd.A misljenje medjunarog suda da li su imali Siptari pravo na proglasenje nezavisnosti nijr trebalo traziti,ali naravno da svako moze imati pravo da trazi nezavisnost,ali pitanje je dobiti tu nezavisnost,to je najbitnije i tu se gresi.Te procese ko je vodio taj je odgovoran i sad kad brod tone,nismo mi probusili rupu.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.