Đurić za trajan i održiv mir

Ostavite komentar


  1. Бранитељ

    Из устију Бедног
    изашло је то,
    за Србина једног
    Муслимана сто!

    Највећи од свију
    бранитељ је наш,
    не прихватиш ли, бију,
    мораћеш да знаш!

    И птица зна на грани,
    постало је клише,
    где Србију брани,
    Срба нема више!

  2. Vidm da je Vucic opevan kao Vuk Brankovic. Nemacka nam je naturila Kvislinga Vucica da vlada, pljacka i sprovodi njihove interese. Ipak je narod kroz usta Zmaja svestan prevara vec opevao izdajicu
    „…Ubojico, poturico,
    izdajico kleti!
    Ti dušmane roda svoga,
    krvava aveti!
    Polomi mi moju sreću,
    pokosi mi nadu,
    al te gusle, srpske gusle,
    lagati ne znadu…!“

  3. Vrlo simptomatično je što Đurić, slučajno ili namerno, nije pomenuo i slučaj „Kafić ‘Panda'“ u sklopu nabrajanja nerasvetljenih slučajeva. Zar tamo nisu bila isto naša deca? Na kraju krajeva zar je i bitno čija su, svakako nečija jesu.

  4. Nakon velikih uspeha tada mladjanog Vuka Jeremica u diplomatiji,eto nama i jednako zelen i uspesan Djuric.
    Biti zaduzen za Kosovo a ni jednom jedinom recju ne pomenuti patnje i nepravde koje su preziveli Albanci jasno govori o uvek istoj strategiji.
    Nama treba Kosovo bez Albanaca sa to malo Srba koji ne postuju nikakva pravila i sa kojima je tesko i Srbima i Albancima.
    Mislite malo i o tome pre nego sto pocnete da se hvalisete da imate planove koji obecavaju i malo uspeha umesto stalnih neuspeha koji nas mnogo kostaju.

  5. Tek onda kada otkrijemo i procesu igramo nalogodavce i izvršitelje svirepog masakra šest dečaka u kafiću „Panda“ u moj Peći i otkrijemo umešane u streljanje, transport u batajničke trapove braće Bitići imaćemo moralno pravo da zahtevamo od kosovskih Albanaca da otkriju zločince u njihovim redovima.
    Uostalom, iskreno se nadam da će se neki od ovih zločina naći i pred sudom u Hagu za zločine UQK.

  6. Ne prodje dan da se ovaj silibajzer ne pojavi sa nekom izjavom.Uglavnom ponavlja tatine reci i puna mu usta istoga .Gde nas vi branite nema Srba ,tata je vec pristao i dao Kosovo ! Samo nema herca da to saopsti pa krecu u kampanju svi pripremajuci narod .I sta bi sa Ivanovicem ,zar tata ne obeca da ukoliko albanci ne otkriju nalogodavce i ubice da ce to on uraditi.Ne lazite vise ovaj narod i ne zamajavajte ga .

  7. I njegov predak, onaj Pašić je bio za trajni mir samo da ostane na vlasti i da uveća bogatstvo obzirom da je bio golja iz Zaječara, a prema svedočenju Arčibalda Rajsa. Ali zbog mira tada nestade trećina muških glava u Srba. Mislite o tome…

  8. Mene mi je mnogo zao sto se desilo, ali zasto ovaj lik ne pominje i Albanske dece koji su ubijeni od Miloseviceg Rezima ili samo pravi razliku, ako nije Srbin necu da pricam, ja bih voleo i nasi i vasi politicari da usudjuju sve sto se desilo u Kosovo od 1990 ne samo od 1999 godine. I krivci u dozivotni zatvor ili bolje da ih vesaju da ne jedu besplatnu hranu, nemaju mesto na nasem drustvu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.