Đurić: Zabrana ulaska košarkašima na Kosovo je anticivilizacijski postupak

Ostavite komentar


  1. Marko, reci nam, molim te, koji je sad trenutno rezultat, ništa nam nisi javio još od 5 :0 ?!

  2. Pa, da, kako smo mi lepo ugostili njihove devojčice-rukometašice, a oni nama tako uzvraćaju. Dvostruki standardi, ali moramo ostati pribrani.

    1. Maja, ne znam jel ste vi tako dobro obavestjeni, koliko puta Srbija nija dala da Sportisti sa Kosova igraju u Srbiji…..

    2. Ucili smo of vas civilizaciju. Jer ta civilizacija dolazi od vas od tamo u karpate kod vas slava. Eto sada cemo puniti hladnjace I recicemo ko vi civilizirani Slavi. cela okrugla zemlja kruzi oko nas da su kelti albanci da je grcka kultura albanska kultura da su Dubrovnik kalobag vilovitica granice albanije da su boshnjaci poturceni albanci.crno gorci braca koj su nas izdali itd. Jadan ste vi slavski karpatska plemena

  3. Savetujem našim zvaničnicima da se ne pozivaju na Briselski sporazum jer u njemu postoji i sledeća stavka :
    14. Dve strane se obavezuju da neće jednu drugu blokirati, niti podsticati druge da blokiraju evropske integracije druge strane.
    Jer strana u evropskim integracijama može biti samo nezavisna zemlja .

  4. Vi to isto kad ste uradili sportistima sa Kosova, nije bio anticivilizacijski postupak? Stvarno ne znam zašto očekujete da druge maltretiramo a da nam ne odgovore ravnom merom.

    1. @Sanja Lupsic
      Srbija nije zabranila sportistima Albancima sa Kosova da ucestvuju na takmicenjima u centralnoj Srbiji, nekoliko klubova kosovskih Albanaca je bez problema ucestvovalo na takmicenjima. Srbija je zabranila promociju albanske paradrzave i nastupe sa obelezjima nepriznate tvorevine. Sa druge strane, Albanci su zabranili sportistima sa klupskim znamenjima da odigraju mec. Razlika je ocigledna ali ako nemas kapacitet da ukapiras razliku, onda sta reci.

      1. Budi malo ozbiljan Petrite, Srbija je zabranila ulazak Kosovskih reprezentativaca prosle godine.

  5. Od Albanaca ništa pametno ne može da se očekuje osim novih provokacija, ucena i zastrašivanja.

    1. Prohodaj malo do granice sa Kosovom,pa ćeš sa tom parolom sam sebi izgledati kao cirkuzant.Moraš malo poraditi na vas pitanju i naučiti šta je konverzacija(razgovor).

    2. onoliko koliko je vasa premijerka TATA toliko je i „Kosovo serbija“ !!!

      1. I vi i mi smo se usrecili sa rukovodstvom. Dok se basnoslovno i nekažnjeno bogate pljačkajući sve živo, vi i mi , običan svet,gledamo kako preživeti i gde pobeći odavde da bismo živeli život dostojan čoveka, Briga me za Kosovo ako tamo nema sreće ni za vas, šta ja tu da trazim. Posle ovih ostaće prazna sela, napuštena zemlja za koju je nebitno da li je samostalna ili ne. I Srbija. I Kosovo. Mislimo o tome!! Svaku sreću vam želim.

      1. Ako ste toliko „ozbiljna drzava“ sto se ne uclanite u UN, ili u INTERPOL, Savet Evrope, OEBS?

  6. Prosto je neverovatno da Vasa redakcija nema nikakav komentar po ovom pitanju.Tako ugledan i uvazeni medij,bar sto se tice moje malenkosti,a nemati redakciski komentar za ovo….prosto ne mogu da poverujem .
    Pozdrav od Vaseg stalnog citaoca iz Skoplja !

  7. Jos ovaj francuz zaboravio da Kosovski reprezentativcima nije dozvoljeno tamicenje u Novi Sad. Zato molim vas dosta da nam solite pame. Svi vam se smeju.

  8. Đuriću nešto mi nije jasno: Kako neko može da zabrani ulaz mladim košarkašima na Kosovo, kad je Kosovo Srbija

  9. sad me zbunio. pa zar ne radimo i mi to ? ne sećam se da je tada govorio da je to anticivilizacijski ?

  10. Koja cenzura u Danas.
    Ovi komentari se puscaju ‘Pa kad su oni bili civilizovani, pa da im se ponašanje promeni.’ A kada napises nesto kontra izbrisu ti komentar. Ovo dokazuje da ste fasisticka drzava koja ima stanovnistvo sa genocidnim genima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.