Đuriću će ponuditi sporazum o priznanju Kosova

Mediji bliski vlastima pišu da će u Briselu u četvrtak biti uručen ultimatum Srbiji

Ostavite komentar


  1. Molim vas: pa, zamislite da treba negde nesto da pregovarate, a sa druge strane vam sedne ovaj teletabis.

  2. Nikada se Kosova nece Srbija odreci. Ovi sto suprotno misle trebaju na lecenje. Ginuli smo za Kosova a ako treba i opet cemo. Otimacinu necemo akceptirati.

  3. Pa jel ovaj postavio Mister Bina da dogovori priznanje Kosova! Mister je poznat po šarenim vozovima koji saobraćaju na relaciji Beograd – za Kosovo.

    1. Ma, bolje da je poslao Borka, mister krvavu košulju, on je već postavio granične prelaze na Jarinju i Brnjaku, a AD. liniju skoro pa na vrh Kopaonika 2011. godine.

      1. Tvoj komentar ne može da prikrije i pokrije izdaju napravljenu Briselskim sporazumom. Vi ste im sve dali, sem formalnog priznavanja, a i to ćete.

  4. Au, pa 50:0 za nas, jel tako bese?
    Dzaba ipak tolika muka oko „sveobuhvatnog nesporazuma“ sa kojim mogu samo da se ubrisu.

  5. Da je neko zdrav od Srba ( umesto aplauz- deteta ) Djurica, oberucke bi to prihvatio i resio rak-ranu Srbije.Ali, radjecemo umreti u sludjenosti i laznoj brizi o Kosovu. Lazna, bezvezna i ubitacna za oba naroda.Jer niko nece ugroziti spomenike, ljude, privredu, zivot. Ali Srbi nece nista normalno. Za nas je kolektivna ludnica i levenje pravi izlaz.

    1. Nece sigurno dirati spomenike…preko 10 hiljada ih je vec osteceno ili unisteno.Ako je to nasa rak rana sada moze biti u doglednoj buducnosti to i Sandzak ili Vojvodina.Procitaj malo o dogadjajima od 1690. do 1912. pa ces mozda i razumeti situaciju,ali verovatno neces kao i vecina gradanerije koja hoce u Evropu diveci se Sfrj i komunizmu.

    2. Vidi se iz tvog semizovskog komentara. Samo sakas kesh i nista vise.

  6. Prodaja,izdaja!stotine hiljada litara krvi je proliveno da bi par fukara i kreatura sve protracili zarad svojih ugodnosti.To je srbistan iznedrio.Crkva se ne oglasava,ko je na celu Hristove crkve?Da li je antihrist zaseo na sam vrh?Kod mirjana je to davno slucaj,sada i u Crkvi?

  7. Ekspertski razgovori i Marko Djuric???
    Logicki i lingvisticki greh jr u jednu recenicu staviti rec ekspert i ime nesretnog Marka.

  8. Vucic mu dao kancelariju 2×2 m i on “direktor kancelarije”. Ja cistacica imam za metle i kofe 2×3 metra. I ne hvalim se niti ikome plescem ko luda! I nedam svoj ponos i svi me vole u selu i u kuci. Obraz je i karakter najveca svetinja!

  9. A šta ako ne bude tako, kako vi priželjkujete, hoćete li se izviniti zbog lupetanja, i radovanja da će neko da prizna KiM? Pa, ovo slušamo 8 godina, ne znam samo kako vas više nije sramota da krekećete jedno te isto.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.