Đuriću nije odobrena poseta Kosovu

Ostavite komentar


  1. Djuricu „sedi disi, ni za disi nisi“ …. ja ne znam da li Vucic ima nekog drugog da mu vodi tu kancelariji za Kosovo, jer ovaj maratonac, barem meni ne uliva nikakvo poverenje.

    1. Poltron bez premca, skot, hohštapler, džiber, nečovek, akrep, antihrist, kompletni idiot, izrod, izdajnik, jadnik i bednik!

  2. Hahaa,po zasluzi jer mnogo brblja i vredja ljude,ceo jedan narod! On i Vulin jos malo pa ni do Shumadije ( pravog srca Srbije) nece moci bez dozvole Mup-a. Strajkuj gladju,da vidimo ko je istrajniji i da navijamo.

  3. Još jedan potez Prištine koji je direktna provokacija, usmeren ka pokušaju da se stvori osećaj straha i bespomoćnosti kod Srba na KiM.

    1. Iva, a zasto nije na vrijeme podneo zahtev.? To je namernu uradio jer zna da nece dobiti dozvoli da bi ti i tebi slicni mogli optuziti Albance……..
      Prosla su ta vremena kad se lako moglo manipulirati narodom…

    1. Kako gde? Pa njima je cela partija takva. Takva im je bila i prethodna. I sam Vucic je u radikalima bio klimoglavac i cutolog. Da bi bio njihov simpatizer/clan, moras genetski biti predodredjen. Znaci poltronstvo, idolopoklonstvo i glupost, to su reference za nekakav status u SNS. Svako ko nema te tri odlike tamo jednostavno nema sta da trazi.

  4. Čekaj, kako mogu da mu zabrane? Stalno pišu režimske novine da je Kosovo Srbija i da je tamo lažna država.

  5. Da ne propustimo ptavilno citanje obrazlozenja. Dakle savetnik šefa kosovske diplomatije Jetljir Zuberaj rekao je nesto kljucno: da zahtev za posetu „nije u skladu sa kriterijumima briselskog sporazuma“. Ko li je potpisao taj briselski sporazum u kome pise taj kriterijum o posetama 2013 godine ?

  6. Postovani, najljubaznije Vas molim da objavite Komentar o Kosovu, koji je pre 11 godina objavio B92. Srpsku politiku vec sto godina vode pravi antitalenti za politiku, a rezultat se vidi. Citiram:
    KOMENTAR: Aprila 1998. poslao sam obavestenje da zelim da se isclanim iz DC, zato sto prof. Micunovic nece da stavi moj predlog za podelu Kosova na dnevni red na GO DC i to javno forsira u medijima. G. Tosic me je zamolio da ostanem u GO i ja sam ostao do 2004. U borskom SUP-u su zaplenili primerak, koji sam poslao u “Nasu borbu”. Isti clanak sam poslao u 10-ak medija i dao ga u ruke g-dji Vesni Pesic. Jedino su ga “Borske novine” objavile. Ostali nisu smeli da objave predlog “srpskog nepijatelja i stranog agenta, koji nudi 60% te svete zemlje”.
    Vremena su se promenila, Sada bi svi Srbi (“patriote iz patriotskih stranaka”, SPO-ovci i demokrate) pristali i na 30% Kosova i Metohije, ali je vec po malo kasno. Da je Milosevic to hteo, postavio bi tenkove i oklopne transportere 1998. na zamisljenu granicu bez provokacije lokalnog stanovnistva. Svet bi se reda radi pobunio, ali bi pristali na podelu. Mi bi izbegli bombardovanje i svadju sa NATO-paktom. Medjutim, Milosevic (“Najveci Srbin svih vremena”) to nije hteo. U ratove u Hrvatskoj i Bosni uopste nije ni usao da zastiti interese tamosnjih Srba, vec da izazove NATO-pakt, ispovocira sankcije i inflaciju, osiromasi gradjanstvo, unisti i obezvredi privredu, izazove bombardovanje, iznese milijarde dolara iz Srbije. DOS-u je prepustio vlast Petog oktobra, a privatizaciju privrede i zemlje u Vojvodini njegovim tajkunima.
    Milosevic je mrtav, najvazniji DOS-ovci Srbije (Tadic i Kostunica) svadjaju se sa Evropskom Unijom i NATO-paktom zbog Kosova, a SPS-ovci i radikali likuju. Srbija se postepeno radikalizuje, ne samo zbog Kosova. Jos vise zbog ogromne korupcije u skolstvu, zdravstvu, privredi. Bogati SPS-ovci i JUL-ovci su jos bogatiji, 90% demokratski nastrojenih ljudi jos siromasniji, osim nekoliko DOS-ovaca, koji su se pridruzili Mirinim udbaskim tajkunima u pljackanju, unistavanju i daljem razbijanju Srbije.
    Svet to vidi i koristi. Svrstao nas je medju najkorumpiranije drzave u svetu. O svakom vaznijem politicaru iz Srbije (iz svih stranaka) pribavio je dokumentaciju o racunima i vilama u inostranstvu. Nekome od njih povremeno pokaze i “zatvori mu usta”. Usput im kaze da se javno odreknu Kosova, Borskog okruga (sa preko 70% privrednih resursa Srbije), juzne Srbije, Raske oblasti i severnog dela Vojvodine, na putu u omanji Pasaluk. O, Srbijo, Srbijice, mnogo si jadna i bedna.
    Boza Bogdanovic, Bor
    (Boza Bogdanovic, 24. mart 2008 08:26)

  7. Pa,yar Kosovo nije Srbija?Kako nije odobreno?Zar nemogu građani Srbije da se kreću po celoj Srbiji slobodno?Šta je realnost?

  8. Nisam hteo da pisem komentar ali ipak ne mogu da se izdrzim.Pa srbski narode ostavite te mitologije da je Kosovo Srbija i zivite sa realitet Kosovo je Kosovo,neka gos Djuro ceo dan i svaku minutu kaze da Kosovo je srbska,neka pravu dosta propagande i neka igraju ludaka ali ako malo covek u glavu ima lako je da se zna da Republika Kosova je nezavisna drzava i vlasti na RK nisu privremeni nego vlasti drzave Kosova

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.