Đuriću onemogućen dolazak u Kosovsku Mitrovicu

Ostavite komentar


  1. Ne nego ce albanci da docekuju ove sa zardjalim kasikama sirom rasirenih ruku. Bojim se da ce mu uskoro i Bujanovac otkazati posetu. Ccccc u pamet se glasaci. Poz sa zapada!

  2. Nije mogao "direktor kancelarije u Zubinom potoku" M.Djuric da predje granicu izmedju Srbije i Kosova bez potrebnog pasosa. Za daljne informacije treba da se obrati A.Vulinu koji ce mu overiti pasos za prelazak u nepostojecu drzavu Kosovo.

  3. Šta je sve izjavljivao o "nepostojećoj državi Kosovo" i njenim zvaničnicima bilo bi čudo da su ga prištinske vlasti pustile da uđe na njenu teritoriju. Mogao je i da se prošvercuje alternativnim putevima ili dekorisanim vozom.ROSU bi mu priredile dostojanstven "doček".

  4. Po Briselskom sporazumu Kosovo brani teritorijalni suverenitet i integritet. Ne mogu srpski zvaničnici da upadaju na Kosovo bez kosovskog pasoša i odobrenje šiptara. Zato šiptari nisu dozvolili brojanje glasova na Severu Kosova za izbore predsednika Srbije – nego van Kosova u Vranje i Sandžak, a OEBS izigravao kurirsku poštansku službu – prenosio glsačke listiće od granice do Prištine i nazad na brojanje u Vranje i Sandžak (van granice Kosova, da se ne remeti suverenitet…).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.