Đurišić: Kukavički je što neke političke stranke očekuju da se građani bore umesto njih

Ostavite komentar


  1. Relativno je poznato kako se zove riba koje se lovi na bućku! Poznati smo i kao narod koji će prodati i rođenu majku za sitniš… A narod koji ne veruje ni u šta, koga ne zanima ništa udaljenije od soptvenog nosa i isključivo gleda šićardžijske i lične interese, ne može da ne propadne.

  2. I ovi hoce na izbore? Pa da li je moguce da cete zbog politicke apanaze biti podrska ovoj destruktivnoj autarhiji koja je oterala najkvalitetnije mlade ljude iz zemlje.!!!????

    1. Bravo Ruška svaka ti je Njegoševa, ja imam samo šest tacaka za uspeh i to: bojkot, bojkot, bojkot, lustracija, lustracija, lustracija.

    2. Ne, nego će sve da prepuste stihiji, pa da sa margine pljuckaju po „nepravdi“? E, takvi političari nikome ne trebaju!…

    3. DS se samopojeo i što pre to shvate ključni likovi i povuku se u političku penziju, to će pre ovde doći do stvaranja uređenog društva. Setite se lokalnih izbora 2004.godine na kojima su pobedu odnele grupe građana, pa su brzinski menjali zakone i oduzeli nam pravo na neposredan izbor predsednika opština i gradonačelnika. Postavljenja ljudi koji ne nose ništa dobro lokalu razorila su DS. Na protestima u Nišu, čim su postali vidljivi DSovci, koji nisu uspeli da se prišljamče SNSu, došlo je osipanja protestanata i ugašeni su protesti. Mislite da je Nišlijama bitno da li će SzS i DS bojkotovati izbore? DJB i Beli su dobro prošli u Nišu jer nišlije ne žele povratak onih koji su se igrali planskim dokumentima i izbrisali prostor za pozorište, operu i balet, one koji su muljali na javnim nabavkam, od rentabilnih gradskih preduzeća stvorili gubitaše… Ne opisujem rad SNSa, nego DSovih postavljenika iz 2008.godine. SNS se nafilovao DSovcima baš zbog toga što su slični, a nišlije ne žele ni jedne ni druge na vlasti. Neka nova grupa građana, ponudi li pristojne sugrađane na listi, imaće velike šanse da oduva SNS sa vlasti. Zbog toga bojkot nije opcija. U vaš bunar nećemo, hoćemo da gradom upravljaju sposobni sugrađani, ne beogradski poltroni.

  3. profesionalni sedači u skupštini se okupili u novo udruženje koje se bori za „njihova radna mesta“. Očigledno ova ekipa ništa drugo i ne zna osim da sedi u skupštini, ništa ne radi i za to prima lepu platu.

  4. Đurišić se lavovski bori da se uvali u skupštinsku fotelju. Ili smo mi glupi pa ne vidimo koliko se on bori za narod

  5. Prodane duse samo su vam pare bitne. Zamislili ste da doveka budete vlast, primate ogromne poslanicke plate i ne hajete sto narod zivi kao roblje, a drzava sve brze tone ka dnu. Bitno da je vama lepo. Ali vase konvertitstvo lep je dokaz da ni vi ni G. Čomic nemate blage veze sa demokratijom. I da ste u Demokratsku stranku bili ubaceni element, najverovatnije od gej lobija, i onog Švabe GABRIELA.
    Sad kad smo dobili Srbiju 21 i Evropski front lepo se vidi ko sve cini AGENTURU, nemackih i engleskih tajnih sluzbi.U opste BÌÀ ne mora da se trudi, dovoljno je samo da popise osnivacke odbore ovih organizacija. Jedino bi morala malo da se preznoji oko pronalazenja njihovog KORDINATORA. Ali i VALTER ce biti otkriven.

  6. Ako je izlaznost na prošlogodišnjim izborima za Evropski parlament bila niska i u centralnoj i u istočnoj Evropi, gde je samo trećina ili manje, iskoristila mogućnost da oblikuje evropsku budućnost onda ne čudi što bar oko 50% glasačkog tela Srbije neće ni ovog proleća iskoristi svoje biračko pravo ni na lokalnim ni na parlamentarnim, još uvek neraspisanim, izborima. A i zašto bi se čudili ako je prošlo više od 15 godina od kada su pod još nerazjašnjenim okolnostima dvojica gardista poginula u vojnom objektu na Topčideru, a i prošlo je više od godinu dana bez obelodanivanje dokaza ko je sedeo za volanom vozila koje je prekomernom brzinom usmrtilo ženu na zaustavnoj rampi Doljevac. Bojkot predstojećih izbora u Srbiji svakako nije i ne može se nazvati kukavičkim, naprotiv.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.