Dmitrović: Novac nije presudan za porast nataliteta, problem u sistemu vrednosti

Ostavite komentar


  1. Novac je u ovoj državi zaista najmanje bitan za bilo šta…novca nema. Mislim nema ga za nas, jer ste sav novac smestili u vaše buđelare. Ovde se pomnju neke cifre ali…..one se verovatno odnose na VAŠU decu, ne našu.

  2. Tako je. Svest mora da se podigne.
    Moja supruga I ja petoro dece podižemo I smatramo da nam je to najvece bogatstvo. Sada kad su deca skoro sva odrasla, lakše je. Nadamo se lepoj starosti.
    „Jer šta čovek poseje ono će I žnjeti.“

  3. Ovaj ministar ima odraslu decu i unucice i sve ih je lako podizao jer je uvek bio na drzavnim jaslama i nezna da su u Srbiji sve stvari za decu skuplje nego za odraslei da se zato deca sve manje radjaju.

  4. Ratko Dmitrović da priča o bilo kakvim vrednostima! Poslušnik, cenzor, huškač, dno dna novinarstva. Zemljo, otvori se!

  5. Obzirom na svestranu podršku vlasti i medija održanom PRAJDU u Beogradu pre neki dan svi preduslovi za poboljšanje nataliteta u Srbiji su ispunjeni, dok je mene deda učio da jalovu šljivu treba seći u korenu! Rezultati su evidentni, samo da prođe korona!

  6. Nema ljubavi, poštovanja, ljudskosti, beda morala i etike mladi ljudi su nesrećni u ovoj zemlji je beznađe jer nema budućnosti nevidi se ništa dobro sivilo i šljam na vlasti.

  7. I nije. Deca su se rađala i u ratovima i nemaštini. Današnji sistem vrednosti polako urušava porodicu, a bez porodice nema ni dece. A da se krade, krade se.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.