Dnevne novine naklonjene Vučiću i Preletačeviću

Najviše negativnih pojavljivanja zabeleženo je za kandidate Vuka Jeremića (šest), Sašu Jankovića (pet), dok su Aleksandar Vučić i Vojislav Šešelj imali po jednu kritičku objavu o sebi
Agencija Kliping: Analiza naslovnih strana

Ostavite komentar


  1. "Danas" je naklonjen kandidatima koje finansiraju strani interesi . To vec znamo .

  2. Normalno, pa kome treba da budu nazovimo naklonjene. Ne vidim neko loše izveštavanje u kampanji, osim pojedinih nedoličnih izjava koje se podvode pod političku borbu.

  3. Prvi je favorit a drugi je pokazao naesto nesvakidasnje. Sad, da li je zasluzno ili ne, oni zauzimaju prva dva mesta.

  4. Da li je i Danas dnavna novina, ako jesu kako nisu tu uračunate, tu najmanje ima o Vučiću, ako ima uglavnom su pljuvanja po njemu , narodu i Srbiji .

  5. Novine stavljaju na naslovnu stranu ne kome su naklonjene,nego onog ko će da im podigne tiraž!

  6. Preletačević rasturio Jeremića i jankovića… a ovi u politici po 20 godina. Zapitaj se opozicio malo.

  7. Novine pisu, javljaju, mediji su za to i zaduzeni, sve po zasluzi, sta za koga ima to se i pise, to se i javlja, eto tako je.

  8. Najbolji si najbolji, najbolji si ti !!! Zato ces na izborima i pobediti !! Da pobede tebe nemogu oni, doslo je vreme da im odzvoni. Doslo je novo doba, i teska reforma mora da se proba!!! Reforma vec reultate daje, vera i nada u tebe ostaje! Sa tobom do pobede ! Mogu da te mrze,mogu da ti kazu svasta, ali ovo je stvarnost ovo nije masta!!! Srbija ima najboljeg coveka danas, i on je spas za sve nas !!!!

  9. Prele je cirkuzant, posebna stranica za njega u novinama, da zasmejava narod.

  10. "Danas" je naklonjena Vuku Jeremiću kada pri dnu stoji njegova reklama!

  11. Ako se obrati pažnja kada se uđe na neke novine tačno se vidi koja novinska kuća koga podržava jer ima reklama za izbore , a to ne bi trebalo da bude tako !

  12. Pišete najgore moguće uvrede na račun Vučića i njegove porodice, a u vašem moritoringu ,gle čuda jedan loš natpis o vučići.Naprosto hrpa bezobrazluka i neobjektivnosti.

  13. Mediji imaju isti odnos prema DJB-u kao i za prošle izbore i pored toga što su u međuvremenu postali parlamentarna stranka. Sistem se opire,

  14. Šta je ovo danas, bot-day? Čim su se botovi ovoliko latili posla to znači da se njihovom velikom vođi ljuja fotelja.

  15. Što se tiče Vučića, jasno mi je, ali što se tiče Preletačevića nikako mi nije jasno, ama baš nikako!

  16. Za očekivati je da su zastupljeni u novinama jer su popularni i verovatno jer idu izbori!Doduše opozicija nastoji na tome da Vučiću pravi reklamu samo zato što su se svi udružili u istoj nameri!

  17. A odakle ova statistika? To je kao kada na tv svaka televizija daje rejting gledanosti i naravno svaka ima najveću gledanost hahha meni je ovo relevantno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.