Dobri odnosi Mađarske i Srbije ostaće deo političkog nasleđa Ištvana Pastora

Ostavite komentar


  1. Veciti politikant (jos od 1992), SVM je njegova privatna firma bila (sada ju je nasledio njeov sin Balint), on je bio istureno odeljenje Orbanovog Fidesza i kontrolor pranja novca izmedju Madjarske i Srbije i Republike Srpske. Mini Vucic za vojvodjanske Madjare. Bez njegovog odobrenja, nista se nije moglo uraditi na politickom, ekonomskom i kulturnom polju vojvodjanskih madjara. Ako npr. javno kritikujes Orbana, nece ti knjigu izdati ni u Vojvodini i sl.

  2. Ne radi se ovde o dobrim odnosima Srbije i Madjarske, već o podrsci autokratskom rezimu u Srbiji od strane Orbana,a koja proizlazi iz spoljne politike Madjarske, naročito prema Rusiji.
    Sramotno je sto Madjari iz Vojvodine slepo slusaju diktat iz Budimpeste i glasaju za SNS, kao da ne zive u Srbiji i ne vide kakav rezim podrzavaju. Sram ih bilo.
    Istvanu Pastoru laka zemlja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.