Dobrica Veselinović objašnjava zašto bi trebalo izaći na izbore iako uslovi nisu fer: I naši preci izlazili su na megdan….

Ostavite komentar


  1. sve bi bilo istina da predhodno nije potpisao da nece izlaziti na izbore ako se ne ispune uslovi…i Oskar bi morao da ih ispuni, ovako su mu ucinili uslugu i poklonili beograd a izlaze pod jos losijim uslovima, sramota

  2. Beogradjani da se zainate i da izadju da sklonimo naprdne unistitelje naseg grada. Ako ostane sns, srusice se Tramvajski most! Ciji grad? Nas grad!

  3. Dobrice, njihova masina za kradju je toliko razvijena da cak i da mi svi izadjemo a da oni ne dobiju nijedan pravi glas, dovukli su dovoljno laznih glasova da i u tom slucaju nose „pobedu“. Prema tome biraj ti sta hoces, ali izabrao si da odustanes od borbe za promenu uslova, jedine stvari koja je imala smisla.
    Bodrozic je pitao da li ste potplaceni ili glupi. I ja te to pitam.
    Ja sam bila clan zlf do te katastrofalne odluke. Dali ste novi zivot Vucicu, za mene ste vi danas isto sto i SNS.
    Glasanje za vas bilo bi podrzavanje Vuciceve politike da kupuje opozicionare, koja je podjednako stetna kao i ostali nacini kojima krade izbore.
    Vi ste vec poklonili te izbore Vucicu, koji bi bili nasi da niste izdali.
    Kad budu goreli autobusi od juna pa nadalje, ti ces biti saucesnik u tome. Nek ti to bude jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.