Dobrica Veselinović: Lista „Srbija protiv nasilja“ može sama da formira vlast u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Kako Veselinovic ima hrabrosti da kaze nesto ovako? Ko ce ovoj njegovoj listi da da poverenje kada su oni narodu propagirali sve vrste nasilja, na praktican nacin sve pokazali. Sramota!

  2. Sve je to lepo, a mozda i tacno. Samo mi nije jasno, ko ce da iskontrolise izbore u Lazarevcu, Sopotu, Grockoj, Mladenovcu, Barajevu, Surcinu, Obrenovcu i severnom delu Palilule? Tamo, em sto postoje lokalni serifi, em ima dopisanih biraca iz raznih krajeva.

  3. I šta je tu budućnost grada? ako hoćete da se igrate detektiva i inspektora pa radite to na nekom drugom mestu a ne iz funkcionerskih fotelja! Manite se igrarije i maše !

  4. „Miris pobede se polako već oseća u gradu, sudeći prema emocijama ljudi na ulici, na društvenim mrežama, već je veliki optimizam svuda“, rekao je Veselinović. Neki čudan način anketiranja

  5. Nadamo se svin srcem, zaista verujem u Dobricu i njegovu energiju! Samo Jako! jos malo……

  6. Dobrice, dodji u Sremcicu, Mostanicu, Borcu…da osetis “miris pobede”…uz miris kanalizacije, koje nema.

  7. @Smilja, obozavam botove koji se probude pa onda pricaju o necemu sto nigde ne stoji niti postoji, ako vec pricate onda navedite o kome nasilju govorite, ako mislite na proteste onda ste potpuno promasili temu.
    @Maja, pa gde ste do sada bili, prodjose godine igrarija sa SNS vlascu a vi sada se nadjoste pogodjeni necijom retorikom.
    Ziveli

  8. Da li sem Beograda postoji i ostatak Srbije ili je proevropska opozicija samo zainteresovana za Beograd, pošto tu ima para, a ostatak Srbije nije važan pa se i ne trude oko njega nego neka polako izumire sa naprednjacima. Muka mi je od ove beogradocentričnosti koja ni samim Beograđanima ne donosi ništa dobro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.