Dodik: Ako hoće da hapse, neka hapse čitav referendum

Ostavite komentar


  1. Bosanceros Dodik se sluzi providnim trikovima "ako hoce da hapse, neka hapse citav referendum". Ovako glupe izjave mogu se cuti samo od ovakvo buzovana.
    Nema potrebe da se "hapsi citav referendum" u sumskom entitetu.
    Hapsi ce se on koji je i inicirao nepotrebni referendum da bi odvratio paznju naroda od njegovih milionskih pljackaskih malverzacija u ovom entitetu kao i ocajne ekonomske situacije u kojoj se nalazi njegova "republika srpsko/sumska". Tako oglodana vise nije nikome od koristi i interesa. Pa ni samom Dodiku jer nema vise sta da opljacka a sto vec nije uradio. Uskoro ce se Dodik javiti iz njegove vile na Dedinju -Beograd (ima srbijansko drzavljanstvo) ako slucajno zagusti u njemu
    mrskoj Bosni.Realnija varijanta da ce zavrsiti iza resetaka za sve ono sto je napravio po Bosni za njegovog 15-godisnjeg carevskog vladanja.

  2. Jos jedan komentar iz esalona "ja ne mrzim Srbe ali.."., Ludi iz Republike Srpske su se borili za svoja pravas i teritoriju i to su i dobili.Zbog toga im treba pruziti puno postovanje.

  3. Ovaj referendum je bio totalno bez veze, da nije raspisan pred lokalne izbore, možda bi i imao nekog smisla. Dodikova politička pozicija je prilično klimava, pa čovek pokušava na sve načine da nađe izlaz iz svoje neugodne političke situacije..Neka hapse, čitav referendum, sama ta izjava dotičnog, dovoljno govori o psihologiji političara, koji je na dobrom putu, da ostane bez vlasti.

  4. A sada Neka ,,otvori još po koju,,školu,,sa imenom,,BATA DABIĆA da,,dokaže ,,principijenu PatriJotsku,,dužnost da ,,brani svoje GAZDINSVO,u LAKTAŠIMA,I Vile na Dedinju za svoju već,,stvorenu ,,dinastiju,od silnoga ,,truda,,. ,,Zarađenu,,..Mi smo U Srbiji već,,odužili , ,,samo, taočki perid,od,,samo,, 14 godina, za ,,ekskluzivnog,,gosta uHagu,kome JE I DANAS ŽAO ŠTO NJEGOVOJ VOJSCI NIJE DAO JOŠ VREMENA I PROSTORA, DA ,,USPE,,U ,,zaštiti,,nacionalnih interesa,,ovakvih,,patriJotskih,,gromada,, Njihovih U TA,,SLAVNA DOBA STVORENIH DINASTIJA..U međuvremenu POSETIĆE I JOŠ NEKU,,ZARAĐENU,,,VILU NA DEDINJU.,,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.