Dodik: BiH nestaje bez konsenzusa

Ostavite komentar


  1. …"neuspeli koncept zvani BiH"-verujte da mi je muka komentarisati ovog "srpskog bega".Ko njemu daje pravo da negira drzavu BiH,koja postoji oduvek.Rado bi je on ukinuo,rasparcao,ali nece moci.Srz problema u BiH,Kosovu je srpski nacionalizam.Ta zmija-otrovnica jos nije unistena,vec prosipa svoj otrov gde god moze.Znaci,jedino resenje je potpuno unistenje srpskog nacional-fasizma,samo tada ce sve republike ex SFRJ krenuti u bolju buducnost.

  2. Nisu Muslimani, već Bošnjaci. Koji si ti neonacista i duduk, đikane od Bosanske Krajine.

  3. Velika nesreca ce biti za Srbiju i Bosnu ako neotesani i sirovi M.Dodik bude i dalje ostao na vlasti u "srpskom entitet" u BiH. Sve destruktivno sto radi ovaj kamenorezac
    dobija podrsku od "patriotskih" orjentisanih politacara iz Beograda: Kostunica, Tadic
    i sada blizanci Vucic/Nikolic. Potpomognuti naravno od SPS cijim ratnim plenom
    "republikom srpsko/sumskom" u medjunarodno priznatoj ´BiH drzavi se hvali
    i Milosevicev djavolji segrt, kameleon Dacic.
    Nemoj da se zavaravamo Dodikovim "patriotskim" izjavama. Sve sto radi ovaj buzdovan je da bi sto duze ostao na vlasti u "srpskom entitetu" koji ovaj totalno kontrolise -novcem /koji nije njegov/ i misicima.
    Onaj koji ne voli svoju zemlju /Bosnu/ ne zasluzuje ni da prica o njoj.
    Kada bi ovaj bosanceros bio na vlasti u nekom regionu/entitetu u Srbiji …. i Srbija bi nestala i bila nefunkcionalna. Ovde su karte totalno pomesane – zrtva je kriva (BiH)
    sto postoji a onaj koji zeli da je unisti (Dodik i njegovi "savetodavci" iz Beograda) su navodno "spasioci". Ako BiH "nestane" /po bosancerosu Dodiku/ da li bi granica
    "velike srbije" bila do Zagreba ili granica "velike hrvatske" do Drine.
    Velika je sreca za Srbiju (i Hrvatsku) sto postoji "meko tkivo" izmedju njih, Bosna i Hercegovina i njen najmnogoljudniji autohton i tolerantni narod u ovoj drzavi -Bosnjaci. Da nije toga …rat izmedju Srbije i Hrvatske bi trajao 100 godina jer se ne bi mogli sporazumeti gde su im granice. Zahvaljujuci upravo ovakima poput Dodika i njemu slucnih "ucitelja" iz Beograda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.