Dodik: I ako bude zabranjen, referendum će biti održan

Ostavite komentar


  1. Bravo predsednice, jasno, glasno i casno. Bolje casno umreti nego sramno i bez casti ziveti!

  2. Ma, samo nek je igranka!… Niko ne pita za hleb dok su igre u toku, a mečka nema da fali.

  3. "Bolje casno umreti nego sramno i bez casti ziveti!" A, još je bolje kad drugi umru za Vas, a Vi pokupite lovu i odete u svoju dedinjsku vilu da uživate dok Vam Toholj piše memoare! Milina!!

  4. Stvar je jednostsvna.Amerikanci su zaustavili rat i u vojnoj bazi stvorili Dejton.Gubljenje vremena je osluskivati sta misle evropljani.Ko prvi krene da rusi Dejton,bila drzava ili entite,bi e tsko razvaljen da ce se tesko oporaviti.

  5. Srbija-najveci mazohista medju drzavama!
    Rusi i Dodik prave volove od nas,a mi se jos radujemo kako smo uspesni i pametni.
    A noz za klanje vec spreman i sopstvena vlast nas gura da casno stradamo da bi bilmezi ostali na vlasti zauvek.

  6. Cast se moze oduzeti onome ko je ima.Problem su oni, koji casti nemaju.Nazalost oni vladaju, a mi im aplaudiramo.Briga Dodika za cast, vazna je vila u Beogradu i velika svadba za sina.Bravo, za nas i nasu cast.

  7. Kada bi politicari bili u obavezi da za svaki svoj postupak, izjavu, laz ili inacenje objasne SVOJIM GRADJANIMA, koliko je njihov postupak /laz, inacenje…/ u interesu naroda i koliko ce narod bolje ziveti, posle njihovog "patriotizma i ljubavi prema gradjanima i drzavi" sve bi bilo jasnije i ne bi biraci nasedali na lazi "drzavnika" koje su iskljucivo u interesu osvajanja licne i vlasti i vlasti politicke stranke na cijem su celu. Zato sto gradjani drzava bivse Jugoslavije veruju lazima, su i najsiromasniji u Evropi. Lazni patriotizam na ovim prostorima dobro "uspeva" i traje li traje…

  8. Meni nije jasno da neka Dejtonska tvorevina koja se zove Republika srpska organizuje neki referendum,.Ja mislim da je Dejtonskim sporazumom sve rešeno,pa ne vidim razlog za neki referendum,i šta bi on doneo, kakvo rešenje i odluku,koja bi izmenila sadašnje stanje u toj oblasti ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.