Dodik: Incko treba da ide iz BiH

Ostavite komentar


  1. Eto ti si relevantan da nam kazes,dobro znas sta te ceka dok ne izgubis stolicu, bajbukana i jedino price o, ,referndumu te jos nekako drze a dobro znas da od ocjepljenja bilo kojeg djela BIH.nosi sa sobom i posljedice pa bujrum.

  2. Ponovo se razgalamio poglavica republike sumsko-srpske.Govorom ovog ruskog anonimusa,poglavica je dobio vetar u ledja,a time dokazao da je ruski covek.Uprkos svemu tome,drzava BiH ce opstati i ziveti,a njegova sumska republika garant da nece!!!

  3. Predratni pijacar, ratni svercer i profiter zbog cega je dobio nadimak Mile Ronhill, posleratni americki "miljenik" i zestoki kriticar Karadzica i Mladica, zatim veliki prijatelj B. Tadica i DS, a sada A. Vucica i SNS….U sustini, demagog koji prodaje maglu Srbima s obe strane Drine u cilu vlastitog bogacenja (nazalost, nije jedini) i "profesionalni" patriota koji je debelo naplatio svoju "nesebicnu" zrtvu za napaceni srpski narod.

    Pa, on svojim ponasanjem najvise doprinosi tome sto je Incko jos uvek u BiH. Naravno, to mu i odgovara jer ako bi OHR napustio BiH, to bi bila katastrofa za njega i njemu slicne jer bi to znacilo da je BiH postala funkcionalna drzava u kojoj bi on bio u zatvoru (ukoliko ne bi pobegao u Srbiju gde ima vilu i milione evra).

  4. I veliki Baja bi trebao da ide negde jer je osetio da mu se bliži kraj, te da se za lopovluke mora jednog dana odgovarati. On je remetilački faktor u BiH, pa me čudi što ga stranci ne sklone na isti način kao što su ga doveli i postavili na vlast. Ne bih mu bio u koži bez obzira koliko se obogatio i šta misli kada polako odlazi u zaborav!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.