Dodik izneo optužbu ko stoji iza protesta u Srbiji i sa kojim ciljem

Ostavite komentar


  1. Ne bih se slozio sa Dodikom..Evo ja npr. redovno idem u Francusku ambasadu gde mi isplacuju 150 evra za prisustvo protestu..Prosli put su imali male apoene po 20 i 10 evra, ali bas me briga..para je para..

  2. Dodiku treba zabranutu ulazak u Srbiju i odyzeti mu svu imovinu koju je zaradio pljackom.

  3. Đuru i Iliju Čvorovića treba lečiti.Još nemogu da verujem da ovim likovima i dalje ljudi veruju.Mi smo u autu.

  4. Ej ti iritantni čoveče… Ti i Vučić zajedni ste se smučili srpskom narodu. Korupcija,muljanje, medijske manipulacije, dojadili ste. Odlazite dok još možete obojica.

  5. Neka si nam rekao! Da nije strašno bilo bi smešno. Svim silama i sredstvima se trudi da ga Vučić ne pusti niz vodu, ali moraće kad-tad da zapliva

  6. Ma polako, cim se bude vidjelo da se nesto mijenja u Srbiji i Milorad ce da promijeni stav. Kao i prosli put kad je naprasno preko noci zaspao kao Tadicevac a probudio se kao Vucicevac, jer su mu se, jelte, oci otvorile kad se probudio

  7. Da upotrebim divan izraz velikog Kojo Nikole:“Sta je to Dodik?“

  8. Nadam se da ce Dodik jednog dana sesti na optuzenicku klupu zbog pomenutog Davida, kao i Vucic svojih „dobrocinstava“.

  9. Samo Dodik može da pronađe vezu između protesta „pravda za Davida“ i masovnih ubistava u Srbiji i protesta organizovanih posle toga. Verovatno vraća Vučiću dug za nešto, mada njegova inteligencija omogućava i tu „širinu“, da takvo nešto zaključi na osnovu sopstvenog intelektualnog potencijala. E moj Dodiče, i Republiko Srpska, kakve li bukve u tvojim šumama.

  10. Jel Britanska policija napravila konferenciju za javnost pa optužila Davida Dragičevića da je narkoman i samoubica? Poslije toga smo izašli na ulicu jer ste svojom bahatom glupošću vrijeđali zdrav razum. Banjaluka je tada rekla dosta Miloradu Dodiku I do danas je tako. Dijecu vam ne praštamo!

  11. Dojadio svojim muljanjem i
    Bogu i narodu…
    Kako mogu više da ga slušaju?

  12. A ruske strane službe se ne računaju u strance? One ne vršljaju Srbijom i RS?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.