Dodik: Ji je olupina bivše administracije

Ostavite komentar


  1. E moj Mile, bolji i visi odose boljijema i visijema a nama jedva i Ji dodje.
    Koliko znam, tebe ni Ji nece da vidi.

  2. Olupina…. odgovarajući izraz za balkanske političare kojima je rok upotrebe istekao još pre dve decenije.

  3. Toj olupini, trećerazrednom naturalizovanom američkom politikantu, AV ne izlazi iz guzice

  4. Evo,poglavica "sumske republike",ponovo prosipa otrov svojim "mudrim"izjavama,a u pauzi od rada na deklaraciji o ocuvanju srpskog naroda,zajedno sa SNS(Srbinom nad Srbima) AV-om,iliti "mali Alek".Secam se,krajem ““80-ih,posle cuvenog memoranduma SANU,usledio je film "Kosovski boj",a posle filma poce rat-Srbi protivu SFRJ!Danas imamo seriju "Nemanjici",deklaraciju,ali rata nema,niti ce ga biti.USA je ta sila koja je skresala krila "srpskim orlovima",otuda toliko mrznje naspramu Amerike.Ova deklaracija je samo za unutrasnju uporabu u Srbiji,a koliko je ta nacija moralno pala,da ne pominjem.Molim,da mi se objavi komentar,zato sto je pisan na osnovu cinjenica!Pozdrav!!!!

  5. Fascinantno je palanačko, provincijalno shvatanje politike srbstvujuščih političara. Amateri u "razumevanju" svetske politike poput kalibara Dačić, Dodik, Vučić, Julin… sve "znaju" o tome šta se dešava u kabinetima svetskih lidera. Palanačka pamet širi svoje "znanje" o tome da je Hojt Ji pacer (poput njih) i tako ide i svraća u razne banana republike i vodi neku svoju politiku jer voli da se zeza o trošku američke državne administracije. Hojt Ji je donosilac odluka SAD. To što vam on kaže je stav i samog predsednika SAD, koji neće da se bavi belosvetskom političkom boranijom, pa im šalje svoje izaslanike.

  6. Ovaj još uvek gusla o tome kako će Tramp da nam "vrati Kosovo" i sastavi "Veliku Srbiju"; samo što nije, nego mu petokolonaši iz "bovše daministracije" podmeću klipove u točkove… Ko za ovog glasa ne zaslužuje ništa bolje, rođaci!

  7. E, sad, jes““ da nam taj mister Hojt Ji svojim izjavama zadaje glavobolje, ali je nesuvislo i kontraproduktivno nazivati ga "olupinom", a pogotovo "olupinom bivše američke administracije". Sadašnja administracija je u svojoj funkciji evo skoro godinu dana, a pomenuti mister, koliko ja mogu zaključiti, je zapošljen, kao što je bio u bivšoj, tako i u ovoj administraciji i radi svoj posao. Znači novi administratori mu nisu, bar javno, dali otkaz, što ne znači da neće ako, recimo, prihvate ovakve sugestije od pojedinih političara koji vedre i oblače na brdovitom Balkanu!??

  8. Predsednik "republike srpsko/sumske" u Bosni, sirovi Dodik je prihvatio terminologiju
    "svoje brace" SPS i radikala iz Beograda, da sve sto mu se ne svidja, su anti-srpski
    elementi. Diplomata Hojt Li je americka verzija ruskog ministra Sojgua, predvidjen za "zavrtanje ruku" despotskim liderima banana-drzava na Balkanu.
    Prvi na udaru je od politicara iz Beograda izbaceni i vodjeni igrac u Bosni – Dodik.
    Dodik je izgubio osecaj za realnost, tako da sve sto kaze, na suprotnoj strani je istine. Slicno vladajucim politicarima iz Beograda. Neko od njih ce uskoro biti "pusten niz vodu". Zbog mira u regionu.

  9. Kad ovakve stvari vidim, sasvim mi je jasno zasto Srbija tako lose prolazi jos od 90-ih. Sa retkim izuzecima, biramo najgore medju nama. Pa zar je moguce da najuticajniji politicar RS direktno nediplomatski vredja pretstavnika super-sile? Drugo pitanje: da li bi on nesto slicno rekao za predstvnika Rusije, zemlje koja nam je manje koristi donela, a vise novca i politicke koristi odnela nego USA, a pogotovu vise nego EU?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.