Vučić se obratio Dodiku na otvaranju zgrade Prokopa: Čuo sam za sankcije, pričaćemo posle... 1Foto: Printscreen / TV Pink

Ponosni smo na novo lice Srbije koje je obezbedio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić – rekao je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske na otvaranju zgrade na stranici Prokop u Beogradu.

To je Beograd, koji je po volji i naroda u RS, a koji je zagledan u Srbiju, rekao je on.

Kako je dodao, državnici, kakav je Vučić, cene se po onome što ostave iza sebe, a Srbija je puna infrastrukturnih dostignuća.

Dodik je rekao da je ovo koncentracija napretka koje Srbija nije imala i teško da če dosegnuti u buduće vreme, zbog globalnih dešavanja.

– Ako je Srbija snažna i ovako okupljenja, onda je i RS sigurna – istakao je.

Dodao je da je uvek u Srbiji imao tapšanja po ramenu, aludirajući na prethodne vlasti, pre nego što je SNS preuzeo vrh države, a od Vučića, istakao je, „imao sam i po sto miliona evra“.

Beograd je jedini glavni grad u našim srcima – zaključio je Dodik.

Naznačimo, kada je Milorad Dodik stigao na svečano otvaranje, predsednik Srbije ga je pozdravio i rekao da je čuo za sankcije njemu i njegovoj deci i da će o tome da pričaju posle „nasamo“.

Ministarstvo finansija Sjedinjenih Američkih Država uvelo je nove sankcije za predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Na spisku ministarstva su i njegova ćerka i sin, Gorica i Igor Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari