Dodik u Donjoj Gradini: Prošli vek bio je vek srpskog stradanja, ovaj vek biće vek srpskog ujedinjenja

Ostavite komentar


  1. Jasenovačke žrtve će nastaviti da žive sa nama, sa novim generacijama koje dolaze jer imamo dužnost da čuvamo sećanje na sve nedužno stradale.

  2. Gde god da živi, Srbin ostaje Srbin. I tu nema razgovora. Ono što se promenio, je to da više ne pristajemo da budemo krivci za sve. Da ne reagujemo na pretnje i pritiske. Danas ćemo da se borimo da budemo svoji na svome.

  3. Nikad ne smemo zaboraviti stradanje našeg naroda u ovim katastrofalnim logorima! Naša srca su uz stradale duše i dok god mi živimo ,oni neće biti zaboravljeni

  4. Drzati pomen je jedna stvar..i treba ga drzati svake godine u spomen nevino stradalima..ali drzati politicke zapaljive govore, koji potpaljuju mase to Dodik zna vrlo dobro kako moze da zavrsi….kao sto je znao i 1988/1989 kada je matija (namerno malim) beckovic (jos manjim) koristio isti sistem pa su ga po Bg zvali jamopojac…Medjutim tadasnji Dodok koliko se secam je bio malo normalniji bio je reformista kod Ante Markovica…

  5. Dodik svojim govorom preti ostalim narodima u regionu! Normal no je drziti pomen o zrtvama Jasenovca, a ne drziti politicki ratoboran govor.!

  6. Kakvo nepostovanje zrtava i zloupotreba komemoracije u dnevno politicke svrhe. Ovaj je vece zlo za Srbe od svih „neprijatelja“ zajedno.

  7. ne treba nam nikakvo ujedinjenje mi se mnogo razlikujemo od bosanaca!!!!
    ovaj dodik nam smeta, dajemo pare u bih i rs, dokle bre.
    zbog bosanaca je srbija najvise stradala 1914! i 92. nasa deca izginuse u bosni.
    braco srbijanci dokle ce ovi iz rs biti na svim svecanostima u srbiji?

  8. Jadan narod koga takvi banditi ujedinjuju, u zlu ste nas ujedinili od devedesetih, posledice prezivljavamo,.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.