Dodik samo kopira Vučića

Posle najave „kažnjavanja“ novih vlasti u „opozicionoj Banjaluci“

Ostavite komentar


  1. on pokusava da ga kopira, ali vise vremena provodi „zaronjen“, najvece pakovanje vazelina i troduple kozne pertle, ipak ima 150 kila…

    1. Ti če ga skupo koštati kako čovek može da izgubi pamef jednim porazom bože dragi samo što ne reče imamo da ih bombardujemo kao sto smo bombardovali
      SARAJEVO 44 MJESECA
      Ali pojeo je govno pošla sh kola nizbrdoa uskoro če i ovkm sto sam sebe naziva PICOUSTI ali njega če bas da potoraši svoj narod ko što ume .

  2. Očajnički pokušaji jednog govnara, narod tu najvise ispasta, al nicija nije do zore gorela, i njemu je kraj dosao!

  3. Nije Banja Luka ni Šabac ni Paraćin,niti su Krajišnici tako ponizni da će to mirno gledati i prihvatiti.Može Dodik da proba,ali će se žestoko opeći.

  4. Dodik je za Vučića mala beba, on samo priča i to će ostvariti kao i referendum o otcepljenju, znači nikada.
    Za razliku od njega Vučić je ostvario apsolutnu vlast od mesne zajednice, do Narodne skupštine, čak je stvorena atmosfera, da ako niste simpatizer Vučića, onda ste izdajnik, autošovinista i za vas su zatvorena sva vrata u ovoj zemlji.
    Takav apsolutizam nije postojao ni u bivšoj SFRJ, koliko sam informisan, to je vrlo slično staljinizmu i nacizmu, cenim na osnovu literature poznatih ruskih i nemačkih pisaca.

  5. Ti mangupi, nacionalisti i ratni profiteri ne zagorčavaju život samo opozicionim liderima, već i nedužnom narodu. Samo je varnica potrebna „da se digne kuka i motika“!

  6. Вучић у неким стварима,копира Хитлера из тридесетих година, Додик Вучића,а народ трпи и овде и у Српској.

  7. Debelu dzu……. u treba staviti u zat…….r, za sve lopovluke koje je uradio i obogatio se uzimajući od naroda Republike Srpske, isto kao što ovaj otima i uništava Srbiju i narod Srbije, počelo je u CG, pa sada RS, a i zna se kako će se uskoro završiti i kod nas, gotovo je…

    1. prvo da mu oduzmu sve sto je stekao protivzakonito, pa onda malo duza mardelja, pa onda moze proterivanje, a i u Srbiji bi mu trebalo sve oduzeti

  8. Kako ono beše „Slobo, Srbine, Srbija je uz tebe! Slobo, Srbine…“ ne sećam se, davno je bilo.

  9. Ma, mozete Vucica samo da mrzite, sto i radite, i to svojski. Bastac, a ti, zar imas obraza da bilo sta komentarises. Kad si tako dobar, posten, sto izgubi izbore???

    1. Eto i bot da pogodi: da, mi ne volimo Vucica (mrzimo?) i takve kao ti koji godinama jasu narodne pare za kuckanje komentara. Sedi i cuti, pokri se usima.

    2. moje skromno misljenje po pitanju ove teme je! trebali bi gosp Vucic i Dodik pogledati sto se dogodilo gosp Ivi Sanaderu? nekad naj mocnijem covjeku u Hrvatskoj a danas 22 godina zatvora. pravda je spora Ali kad tada

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.