„Dodik se uzda u Putina i Vučića i zato dovodi svoj narod u propast“: Članica udruženja „Žene Srebrenice“ povodom 27 godina genocida

Rejha Avdić, članica Udruženja „Žene Srebrenice“ i ženske mirovne grupe „Žene u crnom“ za Danas povodom 27 godina od genocida

Ostavite komentar


  1. Dal vi uopste znate sta je Genocid? Belgija, Engleska, Holandija,Hrvatska, Nemacka, Amerika i da ne nabrajam dalje su izvrsile genocid nad drugom narodima. A vi vasim pisanjem vrsite genocid nad istinom.

  2. Mene zanima kakav je stav tih udruzenja o zrtvama na drugoj strani, posebno o teroru nad Srbima po srpskim selima 1992. godine. Da li jedini Srbi ne zele mirenje i pomirenje, ili je ipak malo drugacije?

  3. Suzivot u Bosni je vise nemoguce ostvariti . Bih postoji na papiru,a realnost je Republika Srpska i Federacija . U Federaciji Bosnjaci i Hrvati ne zele jedni sa drugima. Imaju razlicite skole,fakultete i na sve moguce nacine rade na razdvajanju .

  4. Ako se pogleda popis iz 1991 i broj poginulih srba i muslimana u Srebrenici procentualno više je poginulo srba ali oni se ne računaju. Da su svi srbi u srebrenici izginuli to nebi bio genocid jer nad srbima je nemoguće učiniti zločin. Oni su predviđeni da nestanu i sve je dozvoljeno.

  5. Laprdas Rajko koristis statistiku da bi sakrio zverstva. Treba da te je sramota.

  6. A da napravite reportažu sa familijom poginulih u kravici i bratuncu!
    To za vas nisu ljudi !!!!
    Ili gazda vam ne placa da pišete u korist Srba !!!!
    Ali vi objektivno sagledavate činjenice vidi vam se u postavljenim pitanjima!

  7. У Сребреници је био велики злочин. Ако је то геноцид онда Орићева убиства су шта? И шта је чин протеривања 250.000 хиљада људи? Србима се приписују и што јесте и што није, а за остале се и не разматра.

  8. Svako trazi i zali za svojim ubijenim tako i srbi traze svoje i zale i za precima koje su zrtve genocida i holokausta koje su pocinili muslimani bih i hrvati

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.