Dodik sutra sa Vučićem i patrijarhom na paljenju Badnjaka u Beogradu

Ostavite komentar


    1. Kako ce biti u Banjaluci kada su tamo zabranjena sva javna okupljanja. Uhapsice ih

    1. Ovo im je mozda poslednje zajednicko paljenje Badnjaka,ne verujem da ce u Padinjaku moci zajedno..

      1. Ima li išta ljudsko u tebi, ima li išta sveto za tebe, pa ovde se priča o svečanom činu srpskog običaja paljenju badnjaka na dan mira, ljubavi, sloge, pomirenja a ti bezbožniče pun zlobe i mržnje.

    1. Koje verovanje,pa ovi su sve razorili I dezintegrisali?!Ovaj Dodik je jos na vlasti a pola stanovnistva mu je pobeglo.Dali je popravio one mikrofonu u skupstini??

    1. Lepo je da bude sa svojim narodom, koji ga je izabrao na tu funkciju, ali u Banja Luci, a ne u Beogradu.

      1. Stevane, jeste on Bosanac, govori tecno bosanski, rodio se, radi, krade i zivi u Bosni, ali nesto ga ipak u Beograd nateze. Kuce, vile u Beogradu, firme i bankovni racuni su ti njegovi rodoljubni osecaji koji prave prevagu. Bas kao i sto mesetari bosanski a nas Kustirica. Kakav moral i obraz. Lova, lova, Stevane, lova vrti gde postena funkcija nece!

  1. Vidim neki u komentarima ismevaju sve ovo, smeta vam što se čuva pravoslavlje i Srbija?

    1. Zar taj čovek nema svoju državu i narod u koji u njoj živi sa kojima bi trebao da pali badnjak.

    2. Pravoslavci ove praznike docekuju I slave u krugu svoje porodice. Očigledno ni vi ni oni niti znate šta je pravoslavlje niti Vera, oni je zloupotrebljavaju, a za vas nisam sigurna, iskreno mislim da ne znate šta je Vera.

  2. Nestao bi za tri dana kada bi Vucic prestao da ga finansira nasim parama!!!!!!!!!!! Toliko je znacajan i mocan…

    1. Sto da ne, posten, ne laze, ceni neistomisljenike, demokrata,, postuje druge i drugacije, siri ljubav- bas kao i nas Alek. Vredi ih videti- ko dve zlatne jabuke! Oni su nas spas i sreca na nasem putu zlatnog doba i nezaustavljivog napretka! e, moji botovi, tak kad vi budete ovako iskreno pisali, najdajte se duzem i debljem – sendvicu!

    2. Da se covek prekrsti i to tri puta .Valjda misli da ce Patrijarh da ga krunise.Mile ide s Patrijarhom da mu pomogne-nosi krunu.

  3. Srbija i Srbi su danas na udaru mnogih, kao i nasa vera i istorija. Moramo se drzati zajedno i ocuvati nasu veru, samo to ce nas spasiti.

    1. Bezboznici nece spasiti ni veru ni Srbiju? Pokusaj da se vretis BOGU uz pokajanje i spasavaj dusu svoju?

  4. U ovom trenutku na Badnji dan u hramu Sv. Save koji je ujedinio Srbe. Dodik I Vucic s molitvom uz Srpski narod. Za Srbe u celom svetu.

  5. …pa jel mile ne moze da pali tamo u bih sa srbima badnjak …navrzo ko ‘zima na golog coveka…

  6. Ako je SPC,OCUVALA SRPSKU NACIJU 500 GODINA A NESRETNI TZV. KOMENTATORI TO IZVRGAVAJU RUGLU STA RECI NEGO TUGA DO NEBA.JEDINO STALJIN I HITLER BI IH POHVALILI.

  7. Srbi i treba zajedno da obelezavaju praznike jer smo jedan narod,jedna vera jedno bice.

  8. Zaista je lepo videti Dodika i Vucica kako uvek zajedno prisustvuju raznim manifestacija to je pravi pokazatelj Srpske saradnje i pokazatelj jedinstvenosti!

  9. Pravi primer kako pravoslavci docekuju najsrecniji dan svi zajedno u miru,ljubavi I jedinstvu

  10. Njih dvojica ko petak i subota, možda uskoro počnu da žive zajedno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.