Dodik: Tači nije pozvan u Sarajevo kao predsednik Kosova, već „kao Priština“

Ostavite komentar


  1. Sta je u tom komentaru uvredljivo da se ne bi objavio,ili vam ime smeta, sta je u pitanju?

  2. Ovaj covjek je izgubljen. Thaqi nikada nece prihvatiti poziv of neke entitete. Zato ronhil shibicaru ti ko entitet shumske nikada necesh vidjeti Hashima jer on je prjesednik drzave a ne neke shumskog entiteta

  3. Dodik se usavrsio u laganju do perfekcije, sto je logicno kad se zna da mu je mentor Vucic

  4. Izgleda da je taksa od 100% na svu robu proizvedenu u Bosni i Hercegovini ozbiljno uzdrmala druga Dodika,jer na koncu Kosova sa svim drugim entitetima jako dobro saragjuju u svim poljima,osim sa Srbijom i Dodikom..svaki pokusaj skidanje takse je uvreda za kosovski narod,kako mi mozemo da uvozimo i konzumiramo robu iz jedne drzave koja prema nama ima neprijateljski odnos..Sa drugom Thaqijem sam siguran da si pogresio adresu,jer se on sada kotira na Kosovu kao izdajnik i niko ga ne uzima za ozbiljno ,osim za cenu luka na pijaci..Cekamo priznanje i to bezuslovno u protivnom nema uvoz bosanske i srpske robe u vama neprijateljskoj drzavi koju ne priznajete..

  5. Ijao, cuti, nesreco prodana.
    Pa kako to odjednom sada ne govoris sve najgore o Albancima? Fusnota ili bez, on ce i dalje biti prisutan a ti Milo ostajes bez argumenata.
    Nego, Milo Milke, koliko para imate ti i tvoj sin?
    Ajde, reci nam lepo, da se zna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.