Dodik traži odlaganja saslušanja

Ostavite komentar


  1. Dok buzdovan Dodik bude cekao "odlaganje saslusanja" mogu ga drzavni specijalci
    BiH-a u medjuvremenu i uhapsiti. Tu mu nece vise pomoci ni vojvoda Toma-diiploma ni Vucko-potrcko. Naravno niti njegov debelo podmicen "prijatelj" iz Sarajeva, Goran Salihovic, koji je upravo smenjen i koji je do sada krio sve krivicne prijave protiv ovog kabadahije i "svog gazde".

  2. A kako to mislite da ce "drzavni specijalci BiH" uhapsiti Dodika? Tako sto ce doci u Banjaluku, parkirati auto, pa izaci i staviti mu lisice na ruke? Jel tako to zamisljate? I sta cete govoriti za nekoliko nedelja kad BiH ponovo bude u ratu? Da su ga izazvali Srbi? Dodik? Sta mislite kad ti "specijalci" dodju u RS, kako ce se vratiti? Na nogama ili horizontalno? I ko ce onda biti kriv? Glupost je strasno opasna stvar. A vi imate Glupost sa velikim G na mjestu predsjednika predsjednistva. Pojam Gluposti sa velikim "G". To je izgleda porodicna crta.

  3. "Drzavljanin BiH"
    Slicno vama su govorili i Milosevicevi simpatizeri kada im je "gazda" otisao u Hag.
    Nece se mir na Balkanu zrtvovati zbog desperadosa iz Bosne i Srbije koji zbog svojih fotelja i licnih interesa postadose "veci katolici" i od Pape odn veci srbi i od Irineja. Niko ne preti vise Srbiji i srbima od njenih shozefrenih i usko/trasiranih nazovi politicara. Sa ovakvima ce Srbija i srbi zavrsiti "pod jednu sljivu" kako je
    predvideo i "otac nacije", kalemar Dobrica Cosic.

  4. Krajnje je vreme da pocne da odgovara, prvo na pitanja, a posle, videcemo. Cujem da je jako imucan, a da narod u Bosni, koji od nejga zavisi, ne zivi bas sjajno. Izgleda da nema dovoljno i za njega i za druge.

  5. Велика халабука се дигла око референдума у Српској која је прерасла у хистерију. Запјенили су ови у бошњачком делу фед.БиХ, који су неважни, али и тзв МЗ (читај америчка админ.+њихови трабанти), који су важни.
    Сада се тражи главе, председник Српске је први на удару. Тужилашво БиХ које је под снажним притиском, му приписује "грехе" по фамозном чл.239 Казненог закона БиХ. Тешко ће то проћи, но право баш и не станују у БиХ, посебно не у фед.Сарајеву.
    Малоумна светина се ложи на ову причу, њима дан почиње и завршава са Додиком, који је постао нека јединица мере за зло.
    Но, неће то тако ићи, БиХ је и тако неки јадни покушај од државе, институције (тужилаштво и СИПА) су под политичким утицајем, неку реалну моћ немају већ су само фолклор. Уостало имали смо прије 15 месеци покушај линча у Поточарима на премијера комшијске државе. Ни тај предмет нису ни почели, нити су било кога ухапсили, па шта онда очекивати да такви могу.
    Но добро, малоумницима је џаба објашњавати, председник Српске ће се појавити на саслушању ако тако одлучи, у Српској је одржан референдум, о ипак неважном питању, али изгледа да и то код неких изазива душевни немир. Епилог, У српској ће се и даље 9.јануаер празновати као Дан Републике

  6. Stari Beogradjanin

    Kad pravite te paralele izmedju Milosevica i Dodika delujete isto tako neobavesteno kao Vojislav Kostunica. I on je "stari Beogradjanin", zar ne? A o tim parolama o sljivama i srpskom narodu ne vredi ni govoriti. Iz misje rupe nije dobar vidik, to je vas problem junacki "stari Beogradjanine".

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.