Dodik tri dana pred referendum ide kod Putina

Ostavite komentar


  1. Ne ide Dodik "kod Putina" nego k““ Putinu ili Putinu u posetu. Osim toge ne "ide" nego putuje, nadam se! Malo iz osnovne skole: Kuda ides – gde si bio!

  2. Nema vremena Putin da prima bosancerose i kamenoresce iz Banja Luke. Mnogi u Moskvi ne znaju ni gde se Bosna nalazi a ne neka izmisljena i od drugih naroda etnicki totalno ociscena "republika srpsko sumska" u BiH drzavi.

  3. "…od drugih naroda etnicki totalno ociscena "republika srpsko sumska" u BiH drzavi."…Ne znam kako vam prolaze ovakvi komentari, ali su "korisni" da se vidi kako se međusobno hrane nacionalizmi. Neki ste prave štetočine.

  4. Ako Dodik stigne i do treceg Putinovog sekretara -bice dobro. Dodik Putina moze videti samo na TV ekranima u prvoj moskovskoj kafani. Uskoro ni to nece moci jer mu pripremaju posebnu celiju u Focanskom zatvoru za pljacku entiteta u kojem je ovaj zamisljao da je car.

  5. Ne mogu da vjerujem da Putin pored problema u Rusiji i okruženju kao i globalnih ima vremena za krkana iz Laktaša, i njegovu proizvodnju laži i slučajeva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.