Dodik: U slučaja napada, RS ni jednu minutu više u BiH

Ostavite komentar


  1. Гура српски народ у Олују II док себи гради вилу на Дедињу..

  2. A, sto omalovazavas Bosnjake i vredjas i napadas Bosnu to je uredu zar ne?Samo Srbe ne sme niko da bije dira.Mi stradamo od svojih politicara, nazalost.To smo i zasluzili kad smo slepi.

  3. Slicno Dodiku su se ponasali i srbi iz "kninske republike" (Hrvatska) i tamo nema vise srba. Dodik ima kucerinu na Dedinju (Beograd) "patriotski zaradjenu" preko "Pavlovic banke" (Banja Luka) -kojoj je sada katanac udaren a Pavlovic zavrsio u zatvoru. Slicno je "patriota" Dodik upropastio i Bobar-banku….itd.itd
    Za sve ovo ceka ga dugogodisnji zatvor od koga ga ne mogu spasiti nikakvi referendumi o ovome ili onome.

  4. Oko toga da li će srbi živeti u unitarnoj BiH se i vodio rat. Svi muslimani žele unitarnu tj. Muslimansku Bosnu. Svi srbi žele samostalnu RS u uniji sa Srbijom. Ko zna ljude preko Drine, znaće da će to ostati tako i za 1000 godina. Dejton je primirje a ne mir. Ako RS nestane, srbi u Bih više nemaju šta da izgube, mogu u rat opušteno.

  5. "…ni jedan minut u BiH…"….A gde bi ste? U Srbiju vas ne primaju, to treba da znate. Samo u Sibiru ima mesta.

  6. Dodik je premastan ( previse slanine i rakije ) za situaciju u kojoj se nalazi! Gura srpski narod u Bosni u traktorijadu prema Beogradu. Kosovo je otpalo, nema prostora tamo za Srbe s kojima se Dodik prci. On vec ima smjestaj u Bgd-u. Ostali Srbi nemaju! Mozda se dogovori s Putinom da svoje sunarodnjake posalje u Sibir!
    U medjuvremenu, Dacic, Vucic, Nikolic, Irinej, trljaju medjunozna jaja ( po turski muda ! )i promatraju sta ce se dogoditi] Narod koji suti i trpi, placa racune!

  7. Samo slijepi i ludi idu za ovim novim ““srpskim junakom““ kao Babic i Martic.
    Srbi, kupujte traktore od Putina!

  8. Srpski nacional-fasizam,ili bolje reci politika koja je unistila u krvi SFRJ,jos nije porazena(na zalost).Srbi u BiH guraju prst u oko medjunarodnoj zajednici,pritom izazivajuci sudbinu Srba iz Hrvatske.Dozvolicu sebi da budem radikalan,ali ako je jedino resenje vojni poraz Srba u BiH,kako bi se Balkan smirio, onda sto se mora-mora se.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.