Dodik u Loznici na obeležavanju 29 godina od „Oluje“: I Vučić i ja smo mogli da budemo nešto drugo u životu…

Ostavite komentar


  1. Bilo bi nam svima bolje da ste nešto drugo, a ne političke pijavice koje pjiu krv narodu.

  2. Bez vas dvojice bi mi propali….
    Bez takvih, šta bi mi radili????
    Ne bi imali sa kim da se svađamo, bili bi u EU, bolelo bi nas uvo za nacionalizam ….eto šta bi bilo….

  3. A sto je najvaznije nebi bili tako nafatirani.Ipak je ovaj poso naisplatljiviji.

  4. Blago nama sa vama dvojicom i Prvoslavom. Pretvorićete nas u deponiju Evrope, ali vama, kumovima i još ponekom će biti , kao i dosad, bogato i preuzećete celo Dedinjr

  5. Apel vlastima Budimpeste da se Miletu dozvoli da nadzidje sprat na vili koju je nedavno kupio a za sprat vise mu nisu dali dozvolu

  6. Kamo lepe srece da ste bili nesto drugo u zivotu..i svakako ne u nasim zivotima..Bednici.

  7. Mogli ste da budete nešto drugo. A ne džeparoši? Ko vas laže, dobro vam misli. AV na TV snimku iz crkve lepo pokazao umeće „najboljeg studenta“ za naučnu disciplinu „leva ruka – desni džep“. A ovaj šumski, u znoju lica svog, drpa li drpa.

  8. Da ti ja kazem prijatelju nesto: Niste vi mogli da budete nista drugo u zivotu jer nista neznate da radite! Dzaba te skole,obojica ste nas zadesili spletom
    nekih cudnih nesrecnih okolnosti. I posle ovoga nigde i nista necete moci da radite jer ste navikli na nerad. Ne znate sta znaci „platiti „za troskove koje napravite na mesecnom nivou. Zivot u oblacima a ne u realnosti! Jasno je da to nedate nipokoju cenu dragi Mile!

  9. Šta ste to vas dvojica mogli drugo da budete bez dana radnog staža bilo gde van politike?Dodik se previše odomaćio u Srbiji možda planira da zameni Vučića jednog dana.

  10. Hrvati su u Oluji oterali oko sto hiljada Srba. Sve nas ostale, preko milion, oterali su Milosevic, Mira, Dodik, Seselj, Vucic, Kostunica, Legija, Zvezdan i ostale patriote.

  11. Gde je bio vojni obveznik, junak
    i patriota, Milorad Dodik za vreme rata u BiH? U to vreme u ranim tridesetim godinama.

  12. Monstruoznost ovog dvojca bez kormilara je nedostizna. Mozda samo od dvojca Karadzic Mladic. Laz, laz i samo laz. Ne mogu shvatiti da im ljudi veruju i hvataju se na te lazi k’o ribe na mamac. Pa, kad ce vishe ta „normalna“ Srbija?

  13. Svi su 9Bosanski, Hrvatski, Americki…)Srbi isti!? Da bi Mile mogao da bude predsednik Srbije jednog dana. Ako je mogao Vucic sto ne bi i on.

  14. Ali onda nema velikog novca firmi za sve u široj familiji kuća automobila stanova i …

  15. Čim kazes živela Srbija ja se hvatam za novčanik da vidim da li je jos uvek tu.

  16. Pa,sto niste bili nesto drugo?????
    Strast je strast…a VLAST JE VLAST,da se ne lazemo…

  17. Mnogo bi bolje bilo za Srbe da su se Vučić i Dodik bavili nečim drugim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.