Dodik: Tražiću od Srbije i Vučića da nas podrži u razlazu u Bosni i Hercegovini

Ostavite komentar


  1. Ovo je početak prodaje RS.
    Ucenjeni kriminalac Vučić predao Kosovo, sad će radi svog opstanka na vlasti i podrske zapada prodati i Srpsku. Narode, nemoj biti glup i naivan…

  2. Opet mi glavni rusilacki faktor na Balkanu, pa dokle covece, zar nam nije dosta bilo mrtvih sinova i osakacenih oceva ne tako davno…vodili smo ratove u Hrvatskoj, Bosni, na Kosovu, nasi dizu ustanak u Crnoj Gori, naoruzane formacije salju se na Kosovo i sad opet ovi iz Bosne traze probleme ali da mi to resavamo i da saljemo nasu mladost u ratove.

  3. Ne ugovnavaj nas u svoj brlog, znas ko moze da ti dozvoli razlaz pa se tamo obrati. A ja se molim da ti nikad ne dozvole, i ovako ste svi ovde.

  4. Vucicu je bolje da se kloni doticnog, jer ima veće stete nego koristi od takvog druzenja .

  5. Ne igrajte se vatrom…..moj savet.Ako si nasao bolje podneblje,a jesi npr tu vilu na Dedinju put pod noge pa vetar.Nemoj neduzan narod do dovodis u nezavidnu situaciju.Sto se tebe tice,gradjani BiH bi ti bili zahvalni,da odes kod tvoj mentora i tamo ostanes.

  6. Cim prodje 20 godina vreme je za novi rat. Ako su ciljevi sveti, nemaju cenu. Tako razmislja svaki imperijalni, veliki, narod.

  7. A sto ga ne pitas da se vratite odakle ste dosli pa da tamo ‘uredite’ svoju drzavu.

  8. Pa, gos’n Milorade, on je već „razdvojio“ Srbiju! Uzdajte se u njega!

  9. Vučić nije Srbija, o tome odlučujemo mi Srbijanci, nikada ti nećemo oprpstiti Dodiku 17.12.2023 godine, kada si sa svojim Hordama, Autobusima došao u Arenu, da menjaš Našu Srbijansku Izbornu Volju ! ! !

  10. Mozak ove ujdurme je Vučić. Čovek koji nije završio u Hagu samo zato da bi priznao Kosovo., a izvođač radova obična seoska varalica i profiter Dodik. A glava, nalazi se u Moskvi i treba mu nemir na Balkanu i to svaki političar na svetu zna, osim naših zatucanih srbendi! Zbog diktatora i psihopate na vlasti, koji trideset godina nanosi sramotu i zlo svim narodima na Balkanu i posebno nama Srbima, dok je na vlasti možemo i rat očekivati.

  11. Ma podrzace te pogledaj kako je sacuvao sever kosova cek prvo da ugovori cenu za recimo BG 2 na vodi

  12. A sve zbog optuznice i sudjenja koje se vodi pred sudom BH protiv Dodika. Samo srbovanje sopstvenu guzicu spasava!

  13. Iza svog ovog nacionalističkog ludila je banalna činjenica da je Srpska u bankrotu, i da Dodik u Kremlju nije dobio pare.

  14. Po Dejtonskom sporazumu rat u/po BiH je bio međunarodni rat – Milošević, Tuđman i Izetbegović su ga potpisali kao predsednici država-učesnica rata: SRJ, RH i BiH, a Milošević i Tuđman još i kao garanti da će „bosanski Srbi“ i „bosanski Hrvati“ poštovati Dejtonski sporazum! Dakle, i de iure i de facto Milošević i Tuđman su priznali da su SRJ i RH bili agresori u BiH!

  15. Samim tim ces unistiti,Dejtonski mirovni sporazum,,koji je kakav takav zaustavio medzusobno ubijanje I kao takav donjeo mir,savjetovao bi I tebi I Vucicu,da neradi te to.

  16. Ove lopuže i hoštapleri hoće ponovo da uvale narod u unapred izgubljene ratove samo da spase svoje zadnjice i da udovilje putinovom zločinačkom režimu da skrene pažnju od popušitisa u Ukrajini. Ali nisu svesni da Natod neće pasti više u njihove zamke. Ako hoče da ratuju onda neka gurnu svoju decu u prve linije da potvrde njihov “patriJotizam” a ne da guraju tuđu decu dok njihova dobivaju Hrvatsko ili neko drugo Državljanstvo po skračenim postupcima. Narod se konačno opametio posle 4 izubljena ratova čiju cenu je debelo platio krvlju sinova i koju će kao ratnu oštetu i sramotom plačati još puno generacija

  17. dno dno dna, ovaj bolesnik priziva rat, i hoce da mladost srbije ide da gine za njegove bolesne ideje kojs ludost…koja…natovarice nam sankcije a on i njehovi bolesnici oko njega ce svi da de sjate u srbiju i da lagodno uzivaju a taj narod…ce stradati… ovog treba u bolnicu..i sta ceka taj predstavnik u bih..sto ga dekretom ne smeni odmah ..celu vladu..ovako bice rata i opet krvi krvi krvi……( zato izgleda oce ovde ponovo taj neki v rok da uvode, da mladost teraju da ginu za necije bolesne ideje…..

  18. Zabole ovu dvojicu šibicara za srpski narod. I za bilo koji narod. Evo, neću da kažem genocid u Srebrenici, nego onako kako se govorilo u partizanskom ratu – četnici su vodili rat protiv muslimana u Bosni do istrebljenja. Obojica prevaranata baštine četničku ideologiju i obojica znaju da će rezolucija UN pokrenuti istragu i za onima koji su učestvovali u istrebljenju, ali su izbegli sud. A ovaj naš je viđen iznad Sarajeva, kada je 1600 dece ubijeno, sa „kišobranom“ u ruci. Da podsetim, opsada Sarajeva je bila duža od opsade Lenjingrada u II svetskom ratu. Dakle, najduža opsada u XX veku. E, tu je gvint. Valja se „junački“ sakriti iza naroda, nabaciti mu krivicu, koju mu niko u svetu ne nabacuje, niti je kriv, i sačuvati svoja m*** i nešto siće u buđelaru.
    U svim ratovima kapitulirali. I trebalo je da kapituliraju. Sada bi opet da oteraju mladost pred rafale i topove, pa onda opet „mirovne“ aktivnosti, pa opet njihov „patriotizam“, pa smirivanje, pa „pomirenje“… I eto još par decenija uživancije za njih na narodnoj grbači.

  19. Hocemo li opet zarad tamo neke vestacke drzave Republike Srpske i samozvanih srba biti zrtvovani mi narod Srbije i srbi uzas. Nadam se da Vucic nece podzati ovog samozvanog srbina. Neka se oni drza dalje svoje sape od Srbije i nas srba!!!

  20. Srbija nije garannt Dejtonskog sporazuma,ne lazite narod.Garant su sasvim druge zemlje.Srbija je ucesnica Dejtonskog sorazuma,akter zbivanja koje obuhvata Dejtonski sporazum i zemlja se obavezama prema sporazumu.

  21. E, što se Vučića tiče, baš me briga, al Srbija te podržati neće. Mda, Vučić zna koliko srpski narod „ceni i voli“ Dodika… mislim da se ne bi upuštao u takvu suludu avanturu.

  22. Nikad on tebe podržali neće…hoće onako rečima ali delom nikad. Upamti to dobro!

  23. Vucko i ti u te vase vukojebine pa tamo arlaucite do mile volje dalje pogane prste od srbije i srpske mladezi dosta smo ginuli za vase interese

  24. Dodik: Tražiću od Srbije i Vučića da nas podrži u razlazu u Bosni i Hercegovini

    Lično podržavam i Mileta da od Vučića traži da ga „podrži u razlazu u Bosni i Hercegovini“ kao i Vučića da „podrži Mileta u razlazu u Bosni i Hercegovini“ !
    A i zašto nebih ako je sve to u „srpskom nacionalnom interesu“ i ako sve to može da se završi bez ikakvih posledica po „Mileta i Vučića“ koji su Srbima „preči i od njih samih“ i bez kojih „nebi više imao ko da brine ni o Srbima niti o srpskom nacionalnom interesu“ i šta bi onda bez njih „preteklo“, osim „obezglavljen srpski narod“ koji bi se ponasao „k’o muva bez glave“ ?

  25. Када може Косово , може и Република Српска……

  26. Hahaha! Pa Mumlarko, Ti si obicni, prazni pupet na Acinom lancu. Aca govori i tera kroz tebe, gresnice.

  27. Smejte se vi. Arkan br.2( Radoicic) ce “ samoinicijativno”opet upasti sa naoruzanjem , ovaj put preko Drine. Alek, sta jadnom srpstvu cinis? Dokle teras, covece sa tom Velikom , ojadjenom i ponizenom Srbijom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.