Dodik zvanično pokrenuo peticiju protiv nametnutog zakona o zabrani negiranja genocida

Ostavite komentar


  1. Presude u Hagu nisu Srpskom narodu,nego pojedincima koji su pocinili zlocin,a pojedinci nisu narod.Takvi nemaju nacionalnost oni se u Srpskom narodu zovu zlikovc koji su se krili, a narod ispastao u sankcijama.U Srebrenici zlikovc su pocinili genocid.

  2. A idiota u pm. Svako onaj ko se brani od.toga u stvari je istomisljenjik onih koji su to uradili. Nista se od Nemacke ne moze nauciti izgleda. A sam dodik je prvi priznao da je to genocid. Sta da udje vojska u Belu Crkvu, pobije sve musko i ostalo protera. Sta je to? Incodent? Bio je genocid, ali ja ga niti podrzavam niti sam ga pocinio, one koji jesu ja cu drage volje suditi, da mene neko ne bi smatrao istim kao pocinioci. I to da je genocid odlucile su sudije hriscananskih zemalja. I to ce biti u skolskim knjigama. Nikad napred krenuti sa ovim umobolnicima. Dodik, neka ti sin pravi drugu Veliku Srbiju, tj Srbski svet, ja necu!

  3. Sta verovati.Postoje dva video snimka.U jednom kaze da je bio,a sada nije.Sve u cilju svog vlastitog interesa.Jadni su oni koji mu bilo sta veruju!

  4. Ne treba dozvoliti da nam se ispire mozak nikad i nigde a pogotovo ne na silu bez obzira ko je u pitanju. Što uopšte moramo da razmišljamo i donosimo sud oko nečega u čemu niti želimo niti smo učestvovali

  5. kako mi koji žvimo u Srbiji i imamo dvojno državljanstvo i Srbije i Republike Srpske možemo da potpišemo peticiju?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.