Dogovor sa Đilasom vraća Jankovića u život

Kako će se na beogradsku kampanju odraziti rasulo u Pokretu slobodnih građana

Ostavite komentar


  1. Meni je ovo da je Vucic za sve kriv i da stoji iza svake zavere zabrinjavajuce. Tako je i Hitler za sve krivijo Jevreje, i znamo kako se to zavrsilo. A Hitler je mozda bio u pravu ali za Vucica nesto ne verujem. Moguce je da je Vucic podplatio Slavicu Jankovic, da ona sabotira Sasu i pokret, ili joj je tajni ljubavnik, pa hoce da unisti Sasu i pokret da bi na kraju bila sa Alekom.

  2. Sasa J.je jedno veliko razocaranje i moj bacen glas i sto bi rekao prof.Teodorovic ne mogu sebo da oprostim kako sam mogla tako da pogresim
    Kar Vucic kaze Napadaju mi brata,porodicu samo zbog mene,a Sasa J."Ostavite mi zenu ,porodicu,stojim vam na raspolaganju..““ kakva je razlika.Ja je ne vidim.

  3. Uvek ista prica… bolje i ne zasluzujemo. Uvek se provlaci licni interes pod plastom nacionalnog interesa.
    Ne zasluzujemo bolje od ovoga sto imamo trenutno, verujte mi!!

  4. Gospodine Jankovicu,
    na predsednickim izborima ste dobili 16% glasova od ukupnog broja izaslih biraca. Gradjani su Vam te glasove dali isto tako kao sto prodavac daje robu na veresiju verujuci musteriji da ce robu platiti.
    POVERENJE MORA DA SE OPRAVDA.
    Sta Vi radite: umesto da privuceto sto veci broj nezadovoljnih biraca aktuelnom vlascu Vucica i njegove bande kriminalaca, Vi hocete Djilasa, lopova i tajkuna za gradonacelnika Beograda. Ne znam imate li savetnike, ako ih imate onda su to politicki diletanti.
    Nije ni cudo da Vam se pokret rasipa. Kritiku shvatite kao dobronamernu i ostavite se kompromitovanih i potrosenih politicara to Vas nikuda nece odvesti jedino ce pomoci Vucicu i SNS-u da ponovo vladaju prestonicom.

  5. Pravi dil sa istrošenim političarem koga je narod oduvao na beogradskim izborima 2014 godine. Posle se pitaju što imamo bele listiće i što narod neće da glasa. Pa neće da glasa za tajkune i milonere poput Đilasa koji je stekao stotine milona evra dok je taj narod osiromašio. Ja sam sve više uveren da oni ne žele da daju šansu novim ljudima koji su časni, vredni i sposobni, ima takvih u Srbiji. Samo zato što se i oni plaše da jednog dana ne odgovraju za svoja dela kojim se hvale, kao što se i Vučić hvali svojim delima.

  6. Ako Saša Janković želi da ima uspeha na izborima za Skupštinu grada Beograda, onda treba da ode u Ljubljanu, da mu Zoran Janković »ispriča« kako je uspeo na lokalnim izborima u Ljubljani 2006. godine, u prvom krugu da »počisti« sve protivkandidate i to do danas da ponovi još tri puta i to uvek u prvom krugu, tako da je veliko pitanje, da li će neko smeti da mu »stane na crtu« oktobra 2018. na sledećim izborima. U svom devetčlanskom izbornom timu 2006. Zoran Janković nije imao ni jednog političara i ni jednu javnu ličnost, ali je imao konkretan program od 22 tačke, od kojih je 12 realizovao već u prvom mandatu. I ni jedna od tih tačaka programa nije u sebi imala reči kao politika, transparentnost, partokratija, principi i slične fraze, već šta će biti izgrađeno, adaptirano, poboljšano, prošireno, itd. I ako mu tada, 2006. svi politički analitičari nisu davali velike šanse, čak su ga nazivali i »priučeni političar« Zoran Janković je 2006. u prvom krugu dobio 68% glasova birača, a na sledećim izborima nije u prvom krugu nikada imao manje od 60% glasova birača.

  7. Pa da li će stvarno neko glasati za ovaj pokret očekujući da nešto dobro urade za Beograd ? Oni ne mogu sami sa sobom da se dogovore i da stišaju svoje sujete i lične interese a manipulacija sa Đilasovim imenom je samo maska za skretanje pažnje sa činjenice da se raspadaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.