Dogovoreno – Kosovo dobija pozivni broj

Ostavite komentar


  1. Mogu politicari i ostale "patriotske snage" iz Beograda da se zamajavaju pricama
    o "privremenim organima" na KiM i "kancelariji M.Djurica" sa stolicom u "Zubinom potoku" ali susedno Kosovo je samostalna drzava od jula meseca 1999 god kada je u Kumanovu, Milosevic potpisao kapitulacije Srbije. Kraj price.
    Pozivni broj za Kosovo + 383 je bio odredjen preko "mrske" Austrije 2013 godine.
    Po starom necasnom obicaju "patrioti" iz Beograda su cekali odredjeni period
    da naplate /za svoje dzepove/ svoj "patriotizam" preko Kosova. Ta vremena su prosla jer "maglu vise niko ne kupuje". Ceh ce platiti srbi sa severa Kosova kao sto su za slicne beogradske manipulacije platili srbi iz Kninske krajine.

  2. Alo Pozega! Ako ovaj glupi narod poveruje i dalje u pricu o Kosovu u Srbiji, voleo bih da nadju na mapi jos neku drzavu koja ima medjunarodni pozivni broj a da nije nezavisna.

  3. Veleizdaja! Ovo je mimo Ustava i zakona Srbije! To sto oni pristaju na neke cerke (citaj brat) firme, pakete sa lokalnim pozivima i sl. neka sacuvaju kad prodaju svoju imovinu. Imovinu Srbije niko nije i nece prodavati. To je zemlja nasih predaka. Dzaba braca misle da su iznad pravde i zakona. Zivela Srbija!

  4. Tacno je da Kosovo dobija pozivni broj, ali je takodje tacno da zahtev za dobijanje tog pozivnog broja ne moze podneti Pristina nego Beograd odnosno Srbija.Razlika je ogromna. Srbija je pristala na tako nesto jer za uzvrat je sacuvala celokupnu imovinu Telekoma Srbije na Kosovu i kao drugo sto ce se razgovori izmedju Srbije i KiM tarifirati kao medjugradski a ne kao medjunarodni.

  5. Konacno i neka lepa vest da stigne iz Brisela.Ovim dogovorom Pristine i Beograda, Srbija je uspela da sacuva celokupnu imovinu Telekoma na Kosovu.Sva tehnika i vrlo bitno sacuvane su i sve bazne stanice na Kosovu.
    Svi razgovori izmedju Srbije i KiM naplacivace se kao medjugradski razgovori. Brisel sada treba da izvrsi diplomatski pritisak na Pristinu da sprovede raniji dogovor sa Beogradom oko formiranja ZSO na Kosovu.

  6. hitno ispitati poreklo imovine marka i ostalih pregovoraca isto i rodbine jer je velika izdaja a znamo kako daje albanska mafija

  7. Tacno je da Kosovo dobija pozivni broj, ali je takodje tacno da zahtev za dobijanje tog pozivnog broja ne moze podneti Pristina nego Beograd odnosno Srbija.Razlika je ogromna. Srbija je pristala na tako nesto jer za uzvrat je sacuvala celokupnu imovinu Telekoma Srbije na Kosovu i kao drugo sto ce se razgovori izmedju Srbije i KiM tarifirati kao medjugradski a ne kao medjunarodni.

  8. Mi smo čudo neviđeno. Ne priznajemo Kosovo kao državu, a sa druge strane dajemo im međunarodni broj koji je obeležje države. Sramota šta rade. Pa priznajte da je Kosovo izgubljeno ili će te još ponekim ustupcima to na kraju uraditi. Propala politika!

  9. Meni nije jasno koliki profit ubira Telekom roditelj od ćerke firme? I da li će da naplati dosadašnji račun? (2006-2016)

  10. Ма није Косово добило позивни број, нама је омогућено да их зовемо .

  11. "Imovina Telekoma Srbije je zvanično trajno sačuvana, kao i bazne stanice i sve drugo. Oni su hteli da otmu našu imovinu,"
    Ovo je zbilja diplomatska izjava koja se čita i u Prištini,i u Evropi,kroz koju nas svet posmatra kao "intelektualnu"elitu sa kojom se može razgovarati.Ovakve izjave nikada ne bi dao Slobodan Jovanović diplomata od Štofa,no on je zaista bio školovan čovek sa diplomatskom praksom.
    Ovaj koji izgovara ove reči već godinu dve se uči na sramotu Srbije,no to nikome ne smeta.

  12. Oni nama dali pet naših bandera i tri antene a mi njima nezavisan broj ! Sve jasno, velika pobeda, al““ čija !?

  13. Jbg, Vučiću, i botovi ti otaljavaju posao. Dva identična (za SNS čitaoce – identično znači jednako) komentara sa dva različito potpisana imena, sve sa prezimenima, pokušavajući da se doda nota ozbiljnosti, kao, evo mi se potpisujemo imenom i prezimenom! Pa nisu Srbi glupi, Vučiću. Ako igraš na tu kartu a očigledno je da igraš, moraćeš da doškoluješ botove, ali na državnim a ne privatnim osnovnim školicama. A umesto sendviča, moraćeš da podeliš onu Tenisovu svinjetinu.

  14. Ovi botovi se izgleda nisu azurirali cim pisu identicne komentare. Cak su im i inicijali identcini (Veroljub Tanaskovic, veroslava tadic). Ponovo predstava za javnost, stavise nepotrebna, jer svaki covek, koji iole razmislja, zna da je ovo sa Kosovom gotova prica. Vodja je na odlicnom putu da finansijski obezbedi svoje buduce narastaje. Nazalost, dok narod to vidi, vec ce biti kasno…

  15. Telefonski broj za Kosovo, kao slučajnost i enigma, je ,,slučajno" ostao nepopunjen u dodeli pozivnih brojeva novonastalim državnim tvorevinama ovih prostora. Danas je enigma razrešena! O Kosovu kao posebnoj državi, u to vreme nije ni bilo naznaka! Sve govori da su planovi za otimanje južne srbske pokrajine dugoročna planska aktivnost Zapada, koja se planirano i odvija. Da li se mogu poremetiti planovi Zapada za Kosmet? Teško, mada se naša diplomatija žestoko opire, nastojeći kompromisima koji podrazumevaju i značajne ustupka, normalizovati status preostalih Srba. Kosmet jedino može vratiti u naš posed promena geo-političke slike sveta, sa naklonošću prema Srbiji u toj nadolazećoj promeni. Sam čin kompromisnog pristanka na dodelu pozivnog broja za Kosovo, znači naš pristanak na još jedan atribut državnosti Kosova. Iznuda ili kompromis? Pre će biti ovo prvo, usklađeno sa dugoročnim Zapadnim planovima o kojima je bilo reči.

  16. Telekomunikacija je bitna u svim državama. KiM ima problema sa tim pitanjem koje će se rešiti zahvaljujući tome što pripada zajednici sa Srbijom.Način je taj što će se preneti imovina, a otvoriće se i nove bazne centrale koje će sa dozvolama koje ima MTS za fiksnu telefoniju omogućiti da se obavljaju razgovori sa svima kojima žele.

  17. Zivela Srbija bez Kosova!
    Zivelo Kosovo bez Srbije!
    Ziveo Djuric be Kosova i Srbije i bez pozivnog broja 383!
    Vas Aca Vucic

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.