U Srbiji ništa novo: Šta Dojče vele piše o izborima u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Dojce welle mora da zna da su ovi izbori rigged elections.Nestorovic je Vucicev produkt.

  2. Opozicija niti zeli niti ozbiljno radi da dobije izbore.Zapravo dobili su sto su zeleli: sacicu mesta, dovoljno dodatnog novca i nikakvu odgovornost i potrebu da zbilja nesto rade.Taj cilj je bio jasan i u predizbornoj (ne)kampanji.

  3. Desnica je sama sebe pokopala. Jeremić je predlagao bezuslovnu koaliciju nacionalnih stranaka gde bi dobacili do sigurnih 15% ali Jovanović i zavetnici-dveri nisu pristali na to, pa su ti rasuti glasovi otišli SNSu kako na republičkom, a naročito na gradskom nivou.

  4. Dragi srbi srecan vam odlazak kosova⁸ novih 20 milijardi duga neulazak u eu korupcija krimimal itd itd

  5. Vucic daje Srpskom narodu bas ono sto narod zeli, svinjac, bezakonje, haos i narod je zadovoljan da tako zivi a politicari nemaju nikakve kocnice i mogu da rade sta pozele, jedini krivac je narod zato sto je neodgovoran, glup, neobrazovan i zato i zeli da zivi u nekoj vrsti obora i da se tu valja.

  6. Pišete gluposti .ko je želeo promenu trebao je da izađe na izbore.A ne sad te mladi nisu izašli na izbore .te ovi te oni..Kad je tako daj te mi vi samo jednog kandidata koji je sada koji bi nesto promenio kod nas.sve je to isto ljudi shvatite da se svi bore za fotelju.Nego use i u svoje kljuse.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.